hmm... w takim razie Tobie nie pomogę- ja ze względu na zajmowanie się również grafiką komputerową i ogólnie pojętymi multimediami + strony www mam na swoim komputerze zamontowane również programy typu: flash, corel, itp... do tego na jednym systemie stały dostęp do internetu... Pentium 2,4 zlikwidował wszystkie moje problemy z mocą obliczeniową (oczywiście nie jestem maniakiem 'więcej, szybciej'... jestem w stanie poczekać chwilę na rendering, itp... ;) )... no ale jeżeli chcesz więcej- nie pozostaje Tobie chyba nic innego jak kupno po prostu lepszego Pentiuma, lepszej płyty Asus'a i więcej szybszego ramu :D... 'W dzisiejszych czasach'

moc komputerowa przy podobnych standardach audio jest kilkanaście razy większa... daaaawwwnooo temu jak miałem p166mmx, 32mb ramu, to przy czterech trackach 16/44 stawał komputer... no ale to były prapoczątki (a dinozaury biegały na ulicach)... a dzisiaj- sam zobaczysz, jak nowiusieńki pentium z niezłym zegarem zrobi Tobie 'full serwis'

... a u mnie... od jutra rozpoczynam dwutygodniowe nagrania... klienci nawet nie zauważą, że na systemie jest zamontowana również masa programów do grafiki... oczywiście najważniejsza jest HIGIENA pracy systemu- ale to każdy z nas dobrze wie. Pozdrawiam