Promocja Native Instruments!

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
j.h
Promocja Native Instruments!

Post autor: j.h » poniedziałek 24 maja 2004, 15:45

Firma Native Instruments wprowadziła obecnie ofertę na zakup zestawu programów NI Komplete 2 w promocyjnej cenie 3.000PLN. Oferta jest ważna do 31 maja i dotyczy zarejestrowanych użytkowników przynajmniej jednego z programów NI. Czy jeżeli zakupię obecnie, dajmy na to B4 i zostanę zarejestrowanym użytkownikiem to czy będę mógł zamówić zestaw NI Komplete 2 w w/w cenie?

Zadaję to pytanie na forum ponieważ u polskiego dealera otrzymałem dwie sprzeczne informacje. Teoretycznie mógłbym skontaktować się bezpośrednio z NI, ale niestety nie pozwala na to mój angielski.

czy ktoś może bezwzględnie zabrać głos w tej sprawie?

dzięki

kl

Re: Promocja Native Instruments!

Post autor: kl » poniedziałek 24 maja 2004, 16:02

wiecie moze jak sciagac ze strony NI z zakladki Users Libaries ??

chodzi o presty i instumenty do reaktora itp ... ?

niemoge znalezc :download: na ktorym kursor zamienilby sie w lapke :)

Jestem od niedawna prenumeratorem eis i interesuje sie muzyka i sposobem jej realizacji

j.h

Post autor: j.h » poniedziałek 24 maja 2004, 23:12

trzeba się zalogować

j.h

Post autor: j.h » wtorek 25 maja 2004, 16:41

Teoretycznie mógłbym skontaktować się bezpośrednio z NI, ale niestety nie pozwala na to mój angielski.

Mimo trudności z werbalizacją zapytania wyslalem maila do NI, ale jak na razie nie otrzymalem odpowiedzi.

Jesli ktoś wie cokolwiek na ten temat dajcie znać. Zależy mi na tej kwestii dość mocno, a czasu malutko

dzięki

ODPOWIEDZ