Mam problem . chce zmusic to urzadzenie do wspolpracy z cubase sx
czy moze ktos wie jak to zrobic ?
Po dodaniu kontrolera \"generic remote\" w device setup , poprostu niereaguje jak powinien.np Funkcja \"lern \" nie dziala tzn nie ma zadnej odpowiedzi ze strony programu. prosze o pomoc
Evolution MK-461C
Jestem od niedawna prenumeratorem eis i interesuje sie muzyka i sposobem jej realizacji
Re: Evolution MK-461C
...Mam problem . chce zmusic to urzadzenie do wspolpracy z cubase sx
A jak podlaczyles klawiature ? po usb ? driver midi zainstalowales ? Nie podlaczasz jako jakis generic remote tylko jako urzadzenie midi MK-461 albo podobnie.
hubi
A jak podlaczyles klawiature ? po usb ? driver midi zainstalowales ? Nie podlaczasz jako jakis generic remote tylko jako urzadzenie midi MK-461 albo podobnie.
hubi
do Hubi klawiatura podlaczona jest przez usb a jak instaluje drivery to mi wyskakuje ze bedzie dzialac ze standardowymi driverami widows xp
urzadzenie rospoznaje jako \"urzadzenie usb audio\"
co dziwne to pod cubase vst mi chodzi wszystko ok , ale z cubase sx juz nie , a ja chce to wlasnie z sx´em skonfigurowac. pomocy :(
[addsig]
urzadzenie rospoznaje jako \"urzadzenie usb audio\"
co dziwne to pod cubase vst mi chodzi wszystko ok , ale z cubase sx juz nie , a ja chce to wlasnie z sx´em skonfigurowac. pomocy :(
[addsig]
Jestem od niedawna prenumeratorem eis i interesuje sie muzyka i sposobem jej realizacji
ja chce to wlasnie z sx´em skonfigurowac. pomocy :(
Musisz zainstalowac oryginalne sterowniki ze strony m-audio.
Hubi
Musisz zainstalowac oryginalne sterowniki ze strony m-audio.
Hubi
ok , tylko ze przy instalacji xp blokuje mi sterowniki do evolutiona , tzn pisze , ze zostana zainstalowane standartowe do xp, mozna to jakos obejsc ?
[addsig]
[addsig]
Ściągnij z strony Ecolution:
1. Drajwery
2. Enigmę (free soft do zarządzania mapami kontorlerów-jest tak gotowiec do SX'a)
pozdrówka
1. Drajwery
2. Enigmę (free soft do zarządzania mapami kontorlerów-jest tak gotowiec do SX'a)
pozdrówka
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Musisz wpierw wybrać i uaktywnić wejścia MIDI związane z tym urządzeniem w konfiguracji interfejsów MIDI Cubase.
...Musisz wpierw wybrać i uaktywnić wejścia MIDI związane z tym urządzeniem w konfiguracji interfejsów MIDI Cubase....
kl:
Da sie. Z pamieci Ci nie pomoge za bardzo. Wymus instalacje sterownikow z okreslonej lokalizacji z okreslonego pliku *.inf bodajze.
MB:
Ale I/O zwiazane z urzadzeniem mozna uaktywnic dopiero jak zostanie poprawnie zainstalowany sterownik urzadzenia, wiec jak wejscia/wyjscia pojawia sie w systemie. Poza tym domyslnie we/wy sa active.
hubi
kl:
Da sie. Z pamieci Ci nie pomoge za bardzo. Wymus instalacje sterownikow z okreslonej lokalizacji z okreslonego pliku *.inf bodajze.
MB:
Ale I/O zwiazane z urzadzeniem mozna uaktywnic dopiero jak zostanie poprawnie zainstalowany sterownik urzadzenia, wiec jak wejscia/wyjscia pojawia sie w systemie. Poza tym domyslnie we/wy sa active.
hubi
ok tam wszystko ustawione , tzn urzadzenie jest wybrane , tylko nie dzialaja kontrolery w sekwencerze, pod instrumentami vst jest ok
i mam drivery ze strony producenta , ale niechce ich xp pzyjac , moze tu blad ?
[addsig]
[addsig]
No to jak mowil MB sprobuj uaktywnic we/wy w SX-ie. Z jakichs powodow moga byc nieaktywne.
Jesli sie nie powiedzie, na stronie m-audio jest dobry knowledge base. poszukaj tam jakichs informacji.
hubi