Karaoke + VSTi

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
gostq
Kontakt:
Karaoke + VSTi

Post autor: gostq » środa 26 lis 2003, 18:10

Witam

Króciutko...

Czy jest player KARAOKE, gdzie (słabe ) brzminia midi mozna zastapić instrumentem vsti.
Robię muzykę od 7 lat. Marzy mi się skomponowanie muzyki do filmu. Na razie robię muzykę w różnych stylach.

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Re: Karaoke + VSTi

Post autor: Velu » czwartek 27 lis 2003, 13:02

Zacznij pisać karaoke w światowym standarcie, czyli CD+G tzw. CD Grafik Polega to na dopisaniu tekstu do aranżu audio, osobiście produkuje płyty dla firmy ProKaraoke z takimi aranżami (jesteśmy jedyną legalną firmą i mamy pozwolenia ZAIKS na naszą działalność) Wyobraż sobie wygodę prowadzenia imprezy bez komputera tylko masz urządzenie króre obsługuje się jak zwykły odtwarzacz CD. Płyta która jest nagrana w CD+G jest bezproblemowo odtwarzana w zwykłym odtwarzaczu CD (oczywiście bez tekstu tylko sam aranż) Płyty i urządzenia do odtwarzania CD+G kupisz w INTASOUND-POL w Warszawie al. JANA PAWŁA II nr. 35

lub INTASOUND-PRO ul. WOŁOSKA nr. 70 Tel. (22) 620-68-65

Aranże są przygotowane profesjonalnie- napewno brzmią lepiej niz GM :)

(Redakcjo proszę nie brać tego posta jako reklamę :) Temat Karaoke pojawia się coraz częściej i być może trochę oświeciłem ludzi jak wygląda ten temat na zachodzie- przeciez tam chyba nigdzie nie grają z MIDI - Przynajmniej ja się nie spotkałem !!!

Pozdrawiam- Robert

ODPOWIEDZ