Ilock zmiana właściciela, czy jest możliwa?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Laliszon
Ilock zmiana właściciela, czy jest możliwa?

Post autor: Laliszon » wtorek 10 lut 2015, 21:19

Witam

Kupiłem sobie protoolsa wcześniej pracowalem ale na starych wersjach jeszcze bez iloka gdzie kluczem był digi 002.
Jakieś 10 lat nie inteesowałem się tematem.
Ilok dostałem w komplecie z mboxem avida. Mam kłopot z przeniesieniem iloka na moje konto i zlikwidowaniem konta na gościa którego był własnością, dał mi login i hasło ale utknąłem bo nie widzę instrukcji na konce jak taki proces przeprowadzić. Licencje programów mam już na swoim koncie ilock ale sam pondrive jest jeszcze do przerejestrowania.
Może ktoś wie jak to zrobić

Nabu

Re: Ilock zmiana właściciela, czy jest możliwa?

Post autor: Nabu » piątek 13 lut 2015, 23:23

...Witam

Kupiłem sobie protoolsa wcześniej pracowalem ale na starych wersjach jeszcze bez iloka gdzie kluczem był digi 002.
Jakieś 10 lat nie inteesowałem się tematem.
Ilok dostałem w komplecie z mboxem avida. Mam kłopot z przeniesieniem iloka na moje konto i zlikwidowaniem konta na gościa którego był własnością, dał mi login i hasło ale utknąłem bo nie widzę instrukcji na konce jak taki proces przeprowadzić. Licencje programów mam już na swoim koncie ilock ale sam pondrive jest jeszcze do przerejestrowania.
Może ktoś wie jak to zrobić
...

Musisz zrobić opłatę 20$ dopiero nowy iLok zostanie podpięty do konta nowego usera.

Awatar użytkownika
Laliszon

Re: Ilock zmiana właściciela, czy jest możliwa?

Post autor: Laliszon » sobota 14 lut 2015, 12:42

Musisz zrobić opłatę 20$ dopiero nowy iLok zostanie podpięty do konta nowego usera....

Dzięki , kupiłem nową sztukę tylko nieco mnie wkurzył poprzedni właściciel zapewniając że nie będzie żadnych dodatkowych kosztów.
Można właściwie usunąć temat

ODPOWIEDZ