Witam. Obecnie mam problem, ponieważ zmieniam w końcu moje obecne monitory (KRK RP6 G3), w których brakuje mi dołu. Zastanawiałem się nad takimi zestawami
EVE SC-205 para + statywy za 3000pln
oraz
EVE SC-204 para + Sub EVE TS-107 za 3300
wersja z subem w zestawie wychodzi taniej o jakies 300-400zl niż kupienie tego suba osobno
I teraz tak, nie mam pomieszczenia przystosowanego akustycznie więc nie wiem czy ten sub nie będzie bardziej przeszkadzał niż pomagał. Ogólnie jestem za pierwszym zestawem, jednak przeczytałem kilka recenzji drugiego zestawu i już sam nie wiem czy może warto dołożyć te 3-4 stówki. Wg recenzji (nie wiem czy można link podać) ten zestaw gra lepiej niż dużo droższe EVE SC-207 nawet w pomieszczeniu nieprzystosowanym do tego. Potrzebuję słyszeć dół, ponieważ tworzę muzykę elektroniczną, Dubstep, Drum&Bass gdzie moje obecne KRK nie dają rady. Interfejs to Focusrite 2i2. Wiem, że przy zakupie drugiego zestawu musiałbym dołożyć jeszcze na kable, żeby wszystko razem połączyć (obecnie mam RCA, a bede jeszcze potrzebowac XLR) ale jeżeli stosunek jakosc/cena nadal zostanie zachowany to jasne. Miał ktoś styczność z tymi głośnikami i mógłby mi doradzić?