Ponieważ potrzebuję zakupić mikrofon, do niedawna wybór NT2-A wydawał się sprawą dość oczywistą. Niestety entuzjastyczna opinia wydana najnowszemu NT1 zachwiała moją pewnością. Stąd pytanie: vzy ktos może testował i porównywał oba mikrofony i jest w stanie podać mi swoje wrażenia?
Rode NT2-A vs. NT1
Re: Rode NT2-A vs. NT1
...
Ponieważ potrzebuję zakupić mikrofon, do niedawna wybór NT2-A wydawał się sprawą dość oczywistą. Niestety entuzjastyczna opinia wydana najnowszemu NT1 zachwiała moją pewnością. Stąd pytanie: vzy ktos może testował i porównywał oba mikrofony i jest w stanie podać mi swoje wrażenia?...
??? przecież to nie to samo!!! jeśli nie potrzebujesz przełącznika charakterystyki kierunkowej i jedna starczy to kupujesz tańszy, a jeśli potrzeba, to kupujesz z pstryczkiem...
[addsig]
Gasiu
Re: Rode NT2-A vs. NT1
...
...
Ponieważ potrzebuję zakupić mikrofon, do niedawna wybór NT2-A wydawał się sprawą dość oczywistą. Niestety entuzjastyczna opinia wydana najnowszemu NT1 zachwiała moją pewnością. Stąd pytanie: vzy ktos może testował i porównywał oba mikrofony i jest w stanie podać mi swoje wrażenia?...
??? przecież to nie to samo!!! jeśli nie potrzebujesz przełącznika charakterystyki kierunkowej i jedna starczy to kupujesz tańszy, a jeśli potrzeba, to kupujesz z pstryczkiem... ...
Nie w przełączniczkach tu problem, a w brzmieniu. Inne bebechy i membrany.