Terratec EWS 88 MT
Posiadam dwie karty EWS 88MT i mam problem z routowniem sygnału z wejścia na karcie slave do odsłuchu przez kartę master. Czy to jest normalne? Dokładnie rzecz biorąc nie słychać sygnału wchodzącego do karty slave przez kartę master. Nie odpaliła mi się "multiple card configuration" i nie widzę w panelu żadnej opcji do uruchamiania tej konfiguracji. HELP... I NEEDS SOMEBODYS HELP

Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."
Re: Terratec EWS 88 MT
Wyciągnij 2 kartę... uruchom kompa i w panelu jeszcze raz ustaw w multi.. pierwsza kartę na Master, następnie rób wszystko tak jak podpowiada ( zamknij system, 2 karta, uruchomienie)... w Panelu już powinno być ok...
Daj znać jak ci sie spisuje ten system przy 20 zapisywanych śladach (synchronizacja i szybkość zapisu, czy się nie muli ) na jakiej konfiguracji to chodzi???
pozdrawiam
[Post edytowany przez Admina w dniu 21/10/2003]
Daj znać jak ci sie spisuje ten system przy 20 zapisywanych śladach (synchronizacja i szybkość zapisu, czy się nie muli ) na jakiej konfiguracji to chodzi???
pozdrawiam
[Post edytowany przez Admina w dniu 21/10/2003]
Re: Terratec EWS 88 MT
No właśnie nie specjalnie działa opisany przez Ciebie sposób. Jak mam włożone dwie karty to z prawej strony mam coś takiego jak Multi Card Mode. Tam mogę zaznaczyć Master/Slave albo Independent. Gdy jednak wyjmuję jedną z kart i uruchamiam ponownie kompa to to pole staje się niedostępne i nie mogę nic zaznaczyć. Wtedy on automatycznie przechodzi na działanie z jedną kartą i w Multi Card Mode nie mogę już nic ustawiać. Zastanawiałem się nawet czy te dwie karty nie powinny może działać na tym samym przerwaniu??
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."