Witam
mam pytanie czy ktos z was uzywa trgo sprzetu i jak on sie sprawdza na platformie OS - a konkretnie chodzi o Mountain Lion
dZiekuje
pozdr
Witam
mam pytanie czy ktos z was uzywa trgo sprzetu i jak on sie sprawdza na platformie OS - a konkretnie chodzi o Mountain Lion
dZiekuje
pozdr
...
Witam
dZiekuje
pozdr...
Moim zdaniem nie warto - Balance nie ma portów midi, bo Reason do wersji 6.5 nie obsługiwał wyjść midi. Teraz jest Reason 7, który może wypuścić sygnał midi, a Balance został w tyle.
...
...
Witam
dZiekuje
pozdr...
Moim zdaniem nie warto - Balance nie ma portów midi, bo Reason do wersji 6.5 nie obsługiwał wyjść midi. Teraz jest Reason 7, który może wypuścić sygnał midi, a Balance został w tyle.
...
OK, a do czego dokladanie MIDI ma byc wykorzystane w karcie? Przeciez Reason jest sprzezony z DAWem, wszystkie jedo klocki beda wiec wspolpracowac z Logic, czy sie myle?
Jaka bedzie dodatkowa przewaga dodatkowego MIDI w karcie?
Pozdr
OK, a do czego dokladanie MIDI ma byc wykorzystane w karcie? Przeciez Reason jest sprzezony z DAWem, wszystkie jedo klocki beda wiec wspolpracowac z Logic, czy sie myle?
Pozdr...
http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=7&categories=Co+trzeba+wiedzie%E6+o+MIDI%3F
...
Pozdr...
http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=7&categories=Co+trzeba+wiedzie%E6+o+MIDI%3F...
Znam dzialanie MIDI (dzieki za linka). Pytanie nie odnosi sie do zasady dzialania MIDI, tylko w jaki sposob w karcie MIDI moze byc wykorzystane, biorac pod uwage, ze wszystki klwaisze i moduly sa podpiete przez MIDI do logica, a Reason jest sprzezony z Logiciem wewnetrznie, wiec co zyskuje majac dodatkowy MIDI w karcie?
Dzieki
Pozdr