Witam. od niedawna jestem posadaczem tc electronic konnekt 6.
Mam karte PCI z wyjsciami firewire VIA VT6307. Wszystkie sterowniki sa poinstalowane, kontroler IEEE 1394 jest widzialny. Jednak kiedy podłączam Konnkt 6 pokazuje mi sie w menagerze urzadzen jako karta sieciowa 1394 . Mam system Win Xp sp3. w sterownikach kontrolera nie mam sterownika LEGACY. jak temu zaradzic, moze jakas nakladka dodatkowy sterownik? Oprocz tego prosze o powiedzenie czy dioda niebieska powinna swiecic bez zwazania na sterowniki?
TC Electronic Konnekt 6
-
Re: TC Electronic Konnekt 6
...Witam. od niedawna jestem posadaczem tc electronic konnekt 6. Mam karte PCI z wyjsciami firewire VIA VT6307. Wszystkie sterowniki sa poinstalowane, kontroler IEEE 1394 jest widzialny. Jednak kiedy podłączam Konnkt 6 pokazuje mi sie w menagerze urzadzen jako karta sieciowa 1394 . Mam system Win Xp sp3. w sterownikach kontrolera nie mam sterownika LEGACY. jak temu zaradzic, moze jakas nakladka dodatkowy sterownik? Oprocz tego prosze o powiedzenie czy dioda niebieska powinna swiecic bez zwazania na sterowniki?...
Niebieska dioda świeci się tylko kiedy karta połączy sie z komputerem
Niebieska dioda świeci się tylko kiedy karta połączy sie z komputerem
-
dzieki czyli przynajmniej wiem ze karta jest sprawna, bo martwilo mnie to. teraz kwestia rozeznania tematu ze sterownikami.
...dzieki czyli przynajmniej wiem ze karta jest sprawna, bo martwilo mnie to. teraz kwestia rozeznania tematu ze sterownikami....
XPp-eka są łaty na FW do ściągnięcia ze strony Microsoftu
Powinno się odetkać
XPp-eka są łaty na FW do ściągnięcia ze strony Microsoftu
Powinno się odetkać
Zaraz -zaraz
CZy masz zainstalowane oprogramowanie do karty razem z fabrycznymi sterownkami ?.
CZy masz zainstalowane oprogramowanie do karty razem z fabrycznymi sterownkami ?.
-
mam zainstalowane sterowniki do karty PCI i sterowniki do TC Electronic