TLM 103 uchwyt i Pan Dobrski (lub inny pan)
....widzialem na zdjęciach pochodzących ze "stajni" pana Dobrskiego Neumanna 103-jke w nieneumannowskim uchwycie elastycznym . Czy to samodział , czy też może pasujący odpowiednik innej firmy ? Bardzo proszę o pomoc użytkowników nieoryginalnego , ale efektywnego i taniego odpowiednika innej firmy . Gdzie (konkretne wskazowki "namiarowe") to zdobyć ? Ogromne dzięki z górki.
Re: TLM 103 uchwyt i Pan Dobrski (lub inny pan)
Inny pan pisze :)
Ja ma 103 w uchwycie elastycznym AKG, takim czarnym, zaciskanym, symbolu nie pamietam, cos z numerem 100 chyba. Dziala dobrze, bez zarzutu, cztery razy tanszy ;)
Ja ma 103 w uchwycie elastycznym AKG, takim czarnym, zaciskanym, symbolu nie pamietam, cos z numerem 100 chyba. Dziala dobrze, bez zarzutu, cztery razy tanszy ;)
Re: TLM 103 uchwyt i Pan Dobrski (lub inny pan)
...Inny pan pisze :)
Ja ma 103 w uchwycie elastycznym AKG, takim czarnym, zaciskanym, symbolu nie pamietam, cos z numerem 100 chyba. Dziala dobrze, bez zarzutu, cztery razy tanszy ;)...
Dzwięki bardzo ... już szukam i jeszcze proszę o podpowiedzi
Ja ma 103 w uchwycie elastycznym AKG, takim czarnym, zaciskanym, symbolu nie pamietam, cos z numerem 100 chyba. Dziala dobrze, bez zarzutu, cztery razy tanszy ;)...
Dzwięki bardzo ... już szukam i jeszcze proszę o podpowiedzi