Digitech Studio100 - opinia
Kolega prosił, aby zapytać się na tym forum o opinię na temat efektu DIGITECH STUDIO 100. Co myślicie o tym? Może jednak lepiej kupić Lexicon MPX100 lub TC Electronic M300?
gadu-gadu 4021735
Re: Digitech Studio100 - opinia
Chodzi przede wszystkim o dobry pogłos i chorus do gitary, lepszy niż oferuje to Boss. Więc co proponujecie?
gadu-gadu 4021735
...Chodzi przede wszystkim o dobry pogłos i chorus do gitary, lepszy niż oferuje to Boss. Więc co proponujecie?...
uzywałem tego efektu 3 lata.jest po prostu dobry.chorusy ma ładne - obfite.pogłosy nie zapiaszczone i raczej jasne.ma sporo regulowanych parametrów - eq itp - w dobrej cenie naprawdę warto go kupić.
napisz za ile twój kumpel kupuje - ponieważ mój znajomy ma do sprzedania taki model - ja już swój sprzedałem - tc -
uzywałem tego efektu 3 lata.jest po prostu dobry.chorusy ma ładne - obfite.pogłosy nie zapiaszczone i raczej jasne.ma sporo regulowanych parametrów - eq itp - w dobrej cenie naprawdę warto go kupić.
napisz za ile twój kumpel kupuje - ponieważ mój znajomy ma do sprzedania taki model - ja już swój sprzedałem - tc -

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

Chciałby coś do 1500 zł
gadu-gadu 4021735