http://pspaudioware.com/plugins/delays/psp_echo/
oto nowy procesor PSPaudioware naśladujący taśmowe echo, uwzględniając charakterystyczne dla taśmy artefakty (kołysanie dźwięku, nasycenie, zniekształcenia, czy zakolorowanie pasma), dodatkowo z wbudowanym duckerem. Opóźnienie ustawia się suwakami, w analogii do mechanicznych suwaków przesuwających głowice w mechanicznym taśmowym echo, zmiana opóźnienia nie powoduje artefaktów związanych ze zmianą bufora, co jest częste w przypadku procesorów cyfrowych, za to jest słyszalny efekt Dopplera.
Jest to podobny procesor, jaki znajduje się w Aurii, jednak ma kilka dodatkowych cech względem tego z Aurii (np. synchro z hostem).
Ze względu na konstrukcję algorytmu i samą w sobie koncepcję, jest to wtyczka dość unikalna, jest to też z pewnością jeden z najlepszych procesorów typu echo z dostępnych.
PSP Echo
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: PSP Echo
dzięki za info :) już przetestowałem i bardzo mi odpowiada funkcjonalność i brzmienie, więc zakupię korzystając z intro price :)
www.psychologium.net
Re: PSP Echo
Czy można się niebawem spodziewać jakiejś promocji na inne produkty? Mam na myśli VintageWarmer i MixPack ;)