PSP Echo

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:
PSP Echo

Post autor: JoachimK » czwartek 30 sie 2012, 22:36

http://pspaudioware.com/plugins/delays/psp_echo/
oto nowy procesor PSPaudioware naśladujący taśmowe echo, uwzględniając charakterystyczne dla taśmy artefakty (kołysanie dźwięku, nasycenie, zniekształcenia, czy zakolorowanie pasma), dodatkowo z wbudowanym duckerem. Opóźnienie ustawia się suwakami, w analogii do mechanicznych suwaków przesuwających głowice w mechanicznym taśmowym echo, zmiana opóźnienia nie powoduje artefaktów związanych ze zmianą bufora, co jest częste w przypadku procesorów cyfrowych, za to jest słyszalny efekt Dopplera.
Jest to podobny procesor, jaki znajduje się w Aurii, jednak ma kilka dodatkowych cech względem tego z Aurii (np. synchro z hostem).

Ze względu na konstrukcję algorytmu i samą w sobie koncepcję, jest to wtyczka dość unikalna, jest to też z pewnością jeden z najlepszych procesorów typu echo z dostępnych. 

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

amis

Re: PSP Echo

Post autor: amis » piątek 31 sie 2012, 14:02

dzięki za info :) już przetestowałem i bardzo mi odpowiada funkcjonalność i brzmienie, więc zakupię korzystając z intro price :) 

www.psychologium.net

Awatar użytkownika
delorjan

Re: PSP Echo

Post autor: delorjan » piątek 31 sie 2012, 16:50

Czy można się niebawem spodziewać jakiejś promocji na inne produkty? Mam na myśli VintageWarmer i MixPack ;)

ODPOWIEDZ