Siema
Od kilku dni mam interfejs na usb "M-Audio Fast Track II" i mam problem z nagrywaniem...
Odpalam Pro Tools 8 (nie tego co jest dołączony do interfejsu) otwieram swoja sesje tworze nowa śćiezke audio i w interfejsie właczam zasilanie Phantom 48v i w tym momencie poziom głosnosci sciezki audio jest na maksa i PT sie zwiesza a dokładnie nie wydaje zadnego dzwieku. Mam USB Hub i do nego podpiety interfejs moze dlatego zawiesza sie program. jak nie właczam zasilania P48v to wszystko dobrze chodzi. Pomocy!
M-Audio Fast Track II Pro Tools 8 - nagrywanie
Re: M-Audio Fast Track II Pro Tools 8 - nagrywanie
...
Siema
Od kilku dni mam interfejs na usb "M-Audio Fast Track II" i mam problem z nagrywaniem...
Odpalam Pro Tools 8 (nie tego co jest dołączony do interfejsu) otwieram swoja sesje tworze nowa śćiezke audio i w interfejsie właczam zasilanie Phantom 48v i w tym momencie poziom głosnosci sciezki audio jest na maksa i PT sie zwiesza a dokładnie nie wydaje zadnego dzwieku. Mam USB Hub i do nego podpiety interfejs moze dlatego zawiesza sie program. jak nie właczam zasilania P48v to wszystko dobrze chodzi. Pomocy!...
Fantom pobiera trochę prądu, możliwe a raczej pewne, że hub jest przyczyną.
[addsig]