M-Audio Fast Track II USB - problem
Witam, otoz niedawno zakupilem uzywane m audio w dobrym stanie, wszystko dzialalo, i nagrywal sie glos na Behrinerze C1, niestety teraz nie mam komputera pc tylko notebooka z zintegrowana karta realtek hd czy cos takiego... Kupilem nowy majk firmy Studio Projects B1 no i podlaczylem wszystko, system windows 7 znalazl mi sterowniki anulowalem to zainstalowalem nowe ze strony producenta i... Gdy odapalam jakikolwiek daw typu aa3 albo audacity nic mi nie dziala...w ogole komputer nie uwzglednia m audio, a karta dziala gdyz jest sygnal gdy mowie i direct monitor dziala wiec w sluchawkach sie slysze...co wiecej w sound preferences w windowsie sa rozne aplikacje typu mic skype, mic, microphone pink plug i jest ten od m audio ale zamiast ikonki mikrofonu, jest ikonka dwoch wejsc line out czerwone i biale czincze...co ciekawe gdy zainstalowalem sterowiniki przez windowsa update zamiast tych ikonek pojawiaja sie chyba takie jakie powinny byc po podlaczeniu audio: mic m audio i speakers m audio ale to i tak gdy ustawie w audacity, nie ma w ogole sygnalu i nagrywa sie tylko taki ciaagly duzy prostokat zamiast fal dzwiekowych...dodam jeszcze ze m audio mi spadlo z 3 razy ale jakos nie mocno i na miekka podloge raz na panele... Prosze o pomoc dodam ze moj komputer to notebook mamy i jest on bardzo slaby jak porownamy go do wymagan m audio przez producenta: intel atom n455, 160 gb, 1gb ram, wi. 7 sp1 32bit