Jak się robi w Wavelab więcej niż jedną kopię CD?
Odpalając funkcję CD copy program nie pyta, ile kopii chcę wykonać, tylko robi jedną. Może ta funkcja jest gdzieś głęboko ukryta? Po za tym wypala wszystkie płytki w pozostałych trybach (Basic Audio itp.) zawodowo.
Wersja 4.0 pod WinXP.
Wavelab CD copy
Re: Wavelab CD copy
A jakie to ma znaczenie? Tak czy inaczej za kazdym razem musisz włożyć nowe CD do szuflady i kliknąć Start ...
MD
MD
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
Re: Wavelab CD copy
...A jakie to ma znaczenie? Tak czy inaczej za kazdym razem musisz włożyć nowe CD do szuflady i kliknąć Start ...
MD...
No tak, ale za każdym razem Wavelab chce robić image na twardy dysk z oryginalnego CD. Np. w Nero chcąc zrobić 50 kopii, wpisuję stosowną liczbę w "number of copies" i program tylko raz czyta oryginał, a potem wrzucam mu tylko czyste CDRy po kolei.
Chodzi mi o to, że Wavelab nie pyta o "number of copies". Mam wrażenie, że już tą funkcję w nim widziałem, ale teraz coś nie zażera.
MD...
No tak, ale za każdym razem Wavelab chce robić image na twardy dysk z oryginalnego CD. Np. w Nero chcąc zrobić 50 kopii, wpisuję stosowną liczbę w "number of copies" i program tylko raz czyta oryginał, a potem wrzucam mu tylko czyste CDRy po kolei.
Chodzi mi o to, że Wavelab nie pyta o "number of copies". Mam wrażenie, że już tą funkcję w nim widziałem, ale teraz coś nie zażera.