Klawiatura sterująca sinn7 - cena a jakość
- HustlerBeats
Witam niedawno trafiłem na klawiaturę sterująca sinn7 kontrolux i zaniepokoiła mnie niska cena z tego co czytalem na forum o firmie krąża fatalne opinie. Klawiaturka 25 klawiszy kosztuje 530-560zł w porównaniu do innych w tym typie to okolo 200-300 zł taniej. Co o niej sądzicie?
- HustlerBeats
Re: Klawiatura sterująca sinn7 - cena a jakość
...Witam niedawno trafiłem na klawiaturę sterująca sinn7 kontrolux i zaniepokoiła mnie niska cena z tego co czytalem na forum o firmie krąża fatalne opinie. Klawiaturka 25 klawiszy kosztuje 530-560zł w porównaniu do innych w tym typie to okolo 200-300 zł taniej. Co o niej sądzicie? ...
Dodaję linka http://www.fabrykadzwieku.pl/Klawisze/Klawiatury-sterujace/Sinn-7-Kontrolux-25.html
Dodaję linka http://www.fabrykadzwieku.pl/Klawisze/Klawiatury-sterujace/Sinn-7-Kontrolux-25.html
- HustlerBeats
Naprawdę nikt o tej firmie nie słyszał?
...Naprawdę nikt o tej firmie nie słyszał?...
Słyszał, tyle, że nikomu pewnie nie chce się wciaż pisać to samo.
Podobnie jak i Tobie zajrzeć do wyszukiwarki
[addsig]
Podobnie jak i Tobie zajrzeć do wyszukiwarki

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......Naprawdę nikt o tej firmie nie słyszał?...
Podobnie jak i Tobie zajrzeć do wyszukiwarki ...
Tak się preceli składa, że rzetelnych opinii na temat produktów tejże firmy na tym forum NI MA. Prócz polewki z kwiecistych opisów ich produktów i porównań ich mikrofonów do dzieł firmy Avantome :(
Nikt nie stestował, nikt nic nie wie, ktoś coś słyszał. Równie dobrze można powiedzieć że dzwonią ale nie wiadomo w którym kościele.
Stay Psychedelic People!