M-Audio Axiom 61 - problem z klawiszami?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
tymek113
M-Audio Axiom 61 - problem z klawiszami?

Post autor: tymek113 » środa 21 kwie 2010, 17:02

Witam,

mam problem z moją klawiaturą sterującą M-Audio Axiom61. Mam ją od ok. roku wszystko było ok, ale kilka dni temu gdy podłączyłem keyboard po paru tygodniach nie używania okazało się że nie działają klawisze D i G# na każdej z oktaw. Próbowałem twardego resetu klawiatury ale nic nie pomogło. Wie ktoś co to może być lub ewentualnie czy gdzieś w Polsce jest serwis M-Audio (najlepiej okolice Warszawy). Z góry dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: M-Audio Axiom 61 - problem z klawiszami?

Post autor: Groover » środa 21 kwie 2010, 17:50

...
Witam,

mam problem z moją klawiaturą sterującą M-Audio Axiom61. Mam ją od ok. roku wszystko było ok, ale kilka dni temu gdy podłączyłem keyboard po paru tygodniach nie używania okazało się że nie działają klawisze D i G# na każdej z oktaw. Próbowałem twardego resetu klawiatury ale nic nie pomogło. Wie ktoś co to może być lub ewentualnie czy gdzieś w Polsce jest serwis M-Audio (najlepiej okolice Warszawy). Z góry dziękuje za pomoc....

serwis gwarancyjny i pogwarancyjny M-Audio jest w Krakowie, w firmie Music Info.

Pozdro

Groover

nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
preceli

Re: M-Audio Axiom 61 - problem z klawiszami?

Post autor: preceli » środa 21 kwie 2010, 22:01

...serwis gwarancyjny i pogwarancyjny M-Audio jest w Krakowie, w firmie Music Info...

Dokładnie.
Przy tym odkąd "fantastyczna" Unia, a do której każdemu z nas ponoć powinno być drodze, pozbawiła nas lutowia na bazie starej i dobrej tzw. "cyny" podobnych akcji będzie coraz więcej, wręcz lawinowo więcej
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

ODPOWIEDZ