Problem z update firmware DUENDE

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Laliszon
Problem z update firmware DUENDE

Post autor: Laliszon » piątek 19 lut 2010, 16:53

Mam Duende clasic, właśnie instaluję ten sprzęt na nowym kompie, ściągnąłem wszystko ze strony producenta , zaistalowała się wersja najnowsza wersja, chciałem wgrać nowy firmware bo pluginy domagaly się tego oczywiście w ściągniętym pliku był Duende firware updater, klikam na ikonę , pojawia się updater, niestety jest tylko podświetlone CANCEL przycisk Update jest niemoźliwy do uruchomienia. Jak moźna sobie z tym poradzić?
Jak dokonać update firmware ?

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: Problem z update firmware DUENDE

Post autor: JoachimK » piątek 19 lut 2010, 17:09

Nie jestem pewien, ale takie jaja chyba były na makach, może spróbuj na innym komputerze (pc, jeśli używasz maka)

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » piątek 19 lut 2010, 17:20

Nie jestem pewien, ale takie jaja chyba były na makach, może spróbuj na innym komputerze (pc, jeśli używasz maka)

kurcze kwas bo już nie mam PC nie mogę znaleźć starych sterowników, kiedyś mi działało to na starszym macu ale były inne stery na stronie ssl.

Teraz jest tylko wesja v2 i v3 jedna dla osx 10.4. druga dla 10.5

sugerujesz żeby firmware zmienić na innym kompie? na pececie? i to uruchomi duende na macu?

Im się coś chyba całkiem pokiełbasiło, kiedy kupowałem to Duende to szczególnie makowcom to polecali. EEEEEE

ponad 4kzł w błoto, oszaleć można

Awatar użytkownika
Laliszon

Post autor: Laliszon » piątek 19 lut 2010, 18:34

Wyrwałem laptopa peceta od mojego dziecka, postąpiłem jak radziłeś, wgrałem firmware z tego peceta i zaczęło robić na macu. Dzięki bardzo za skuteczną radę.Swoją drogą producenci oprogramowania coraz bardziej mają nas na końcu przewodu pokarmowego i to akurat ssl.

ODPOWIEDZ