Alesis IO26 - nowa wersja interfejsu?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
lukashhh1
Alesis IO26 - nowa wersja interfejsu?

Post autor: lukashhh1 » piątek 22 sty 2010, 22:56

Witam, czy ktoś z Was słyszał o tym, że Alesis wypuściło nowa wersję swojego interfejsu IO26?

Uzyskałem takie info w FabrykaDzwieku.net.pl z Lodzi.

Czy ktos ma takie samo informacje?

To prawda?

Na czym polegaja zmiany?

Pozdrawiam

Produkcja muzyczna: Progressive House,Progressive Trance, Chillout. MAC MINI i5 16GB 256GB
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.

Awatar użytkownika
lukashhh1

Re: Alesis IO26 - nowa wersja interfejsu?

Post autor: lukashhh1 » sobota 23 sty 2010, 19:39

...

miesiąc temu jak wysłałem swój io 26 do servisu to  dowiedziałem sie że  tych już nie produkują i może być problem z częściami.ma wchodzić nowy model io 26....

Dzieki Kolego za odpowiedz na post. a czy szanowny kolega wie, kiedy ma byc dostepny ten nowy model w Polsce? Czym sie bedzie roznil?

Ja slyszalem, ze maja byc poprawione usterki z poprzedniej wersji.

A Koledze co sie zepsulo w Alesisie?

Pozdrawiam

Produkcja muzyczna: Progressive House,Progressive Trance, Chillout. MAC MINI i5 16GB 256GB
FOCUSRITE SCARLETT18i20 2nd Gen, 2x JBL LSR305, ALESIS Q49, KORG NANOCONTROL, SM PRO NANOPATCH 2, SINN7 DAS MIC, NOVATION MININOVA.

Awatar użytkownika
lukashhh1

Re: Alesis IO26 - nowa wersja interfejsu?

Post autor: lukashhh1 » środa 27 sty 2010, 08:42

...
...

miesiąc temu jak wysłałem swój io 26 do servisu to  dowiedziałem sie że  tych już nie produkują i może być problem z częściami.ma wchodzić nowy model io 26....

Dzieki Kolego za odpowiedz na post. a czy szanowny kolega wie, kiedy ma byc dostepny ten nowy model w Polsce? Czym sie bedzie roznil?

Ja slyszalem, ze maja byc poprawione usterki z poprzedniej wersji.

A Koledze co sie zepsulo w Alesisie?

Pozdrawiam...

Witam, czy moze mi ktos powiedziec, co psuje sie w tych Alesisach?

Czy sa to bardzo awaryjne interfejsy?

czy oprócz diód LED ( we wskaźnikach poziomu sygnalu ) cos sie moze tam popsuc?

Jakie sa waze doswiadczenia w tym temacie?

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ