hej,
znajomy podesłał mi info o promocji w Lidlu 25 stycznia w cenie 8,99 będą sprzedawać komplet organizerów okablowania. Info na mojej stronce.
Pozdro
Groover
Organizator okablowania w... Lidlu
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: Organizator okablowania w... Lidlu
...
hej,
znajomy podesłał mi info o promocji w Lidlu 25 stycznia w cenie 8,99 będą sprzedawać komplet organizerów okablowania. Info na mojej stronce.
Pozdro
Groover...
Dzieki za info. Jest jakaś wiejsza fotka tego zestawu?
Taa, Lidl w ogóle szeroką ławą wchodzi na rynek muzyczny. Jakiś czas temu sprzedawali tam gitary akustyczne, a później tunery .....
...
Taa, Lidl w ogóle szeroką ławą wchodzi na rynek muzyczny. Jakiś czas temu sprzedawali tam gitary akustyczne, a później tunery .....
...
ja kupiłem całkiem przyzwoity pulpit do nut za jedyne 40 (chyba)
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20100125.p.Organizer_przewodow
No to w poniedziałek trzeba ruszyć na Lidla. I to z rańca!!!! :):):)
-
...
...
Sprzedawali tez klawisze Yamahy a do tego statywy krzyzakowe do klawiszy, tez sygnowane przez Yamahe ;)
Lidl jak widać rozszerza swoją ofertę corac bardziej. Z ciekawostek ja spotkałem się z innym rodzynkiem. Chyba z dwa lata temu w sklepach sieci Jysk (meble, materace, firanki itp) oferowano gitary elektryczne ze wzmacniaczem za 200 zł chyba:). I to grało. Sprawdzałem:) Co prawda gryf w gitarze wyglądał jakby był nie pomalowany, a między podstrunnicą i szyjką była wyraźna szczelina wypełniona klejem ale wszystko działało. :) Kto wie co można będzie znaleźć np. w sieci ogrodniczej albo budowlanej ;)
Mam, fajne, brać z zapasem, ale rozsądnie żeby dla innych starczyło
pozdr