Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
darrich
problem ze zgodnoscia sterownikow
autor: darrich » sobota 21 lis 2009, 15:41
Hej! Mam problem ze zgodnoscia sterownikow do karty dzwiekowej e-mu 0404 (emu asio)i efektu gitarowego Zoom G2.1u (zoom asio). Uzywam cubase'a i proteusa oraz klawiatury sterujacej e-mu xboard 61. Czy istnieja jakies sterowniki Asio, ktore by obslugiwaly ta karte dzwiekowa i ww efekt gitarowy. Z gory dziekuje. Darek
[addsig]
Lubie dobra muzyke, film i literature.
-
cool
...
Hej! Mam problem ze zgodnoscia sterownikow do karty dzwiekowej e-mu 0404 (emu asio)i efektu gitarowego Zoom G2.1u (zoom asio). Uzywam cubase'a i proteusa oraz klawiatury sterujacej e-mu xboard 61. Czy istnieja jakies sterowniki Asio, ktore by obslugiwaly ta karte dzwiekowa i ww efekt gitarowy. Z gory dziekuje. Darek ...
Myślę,że problem nie koniecznie musi być związany z Asio.. Spróbuj pobawić się PatchMiksem, może tam masz coś nieustawione jak należy. Ewentualnie aktualizacja sterowników, zresztą powodów może być wiele. system, Cubase i inne. Są jeszcze Asio 4All, ale nioe jestem przekonany, żeby były lepsze od dedykowanych do Emu.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
-
preceli
autor: preceli » sobota 21 lis 2009, 16:26
Hej! Mam problem ze zgodnoscia sterownikow do karty dzwiekowej e-mu 0404 (emu asio)i efektu gitarowego Zoom G2.1u (zoom asio). Uzywam cubase'a i proteusa oraz klawiatury sterujacej e-mu xboard 61. Czy istnieja jakies sterowniki Asio, ktore by obslugiwaly ta karte dzwiekowa i ww efekt gitarowy. Z gory dziekuje. Darek ...
Hej! Masz problem głównie z myśleniem, a nie ze zgodnością.
Przeczytałeś aby choć raz ze zrozumieniem tekstu to, co napisałeś?
Przecież dalej nikt nie wie jaki w sumie masz problem.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
-
matiz
-
Kontakt:
...Hej! Mam problem ze zgodnoscia sterownikow do karty dzwiekowej e-mu 0404 (emu asio)i efektu gitarowego Zoom G2.1u (zoom asio). Uzywam cubase'a i proteusa oraz klawiatury sterujacej e-mu xboard 61. Czy istnieja jakies sterowniki Asio, ktore by obslugiwaly ta karte dzwiekowa i ww efekt gitarowy. Z gory dziekuje. Darek ...
Hej! Masz problem głównie z myśleniem, a nie ze zgodnością.
Przeczytałeś aby choć raz ze zrozumieniem tekstu to, co napisałeś?
Przecież dalej nikt nie wie jaki w sumie masz problem. ...
Prawdopodobnie taki, ze nie dzialaja oba naraz. I nie beda...