hej,
już za miesiąc mają pojawić się nowe aktywne monitory APS KOX - leżące. Kilka fotek na mojej stronce.
Pozdro
Groover
hej,
już za miesiąc mają pojawić się nowe aktywne monitory APS KOX - leżące. Kilka fotek na mojej stronce.
Pozdro
Groover
No wyglądają ekstra... i pewno tyle:P
Design świetny, porty wyprofilowane, solidny minimalizm, w kolorze szarym byłyby genialnie piękne.
A z drugiej strony głośnik współosiowy... no ciekawie może być.
A ja się właśnie nad Tannoyami zastanawiałem a tu taka niespodzianka. Cenowo również atrakcjnie. Ciekawe skąd taka różnica cen jeśli chodzi o wykończenie. Liczę, że EiS nie będzie zwlekało kilku miesięcy z testem
...
A ja się właśnie nad Tannoyami zastanawiałem a tu taka niespodzianka. Cenowo również atrakcjnie. Ciekawe skąd taka różnica cen jeśli chodzi o wykończenie. Liczę, że EiS nie będzie zwlekało kilku miesięcy z testem ...
Niech się nie zdziwią, jak ich partnerzy z zagranicy padną na podłogę, słysząc nazwę produktu:
APS KOX czy "APS Cocks"? :DDDDDDDDDDD
You know, i listen to music in my studio using two cocks from Poland ;)
Coś jak napój owocowy "Dick Black", który krótko po premierze musiał zmienić nazwę na "Bick Black" - ktoś się zorientował, że cięzko będzie przekonać angielskojęzycznych do łyknięcia czarnego ch.
......A z drugiej strony głośnik współosiowy... no ciekawie może być. ...
E tam..., wszak taki głośnik to patent stary jak świat. Tyle, że w tym wykonaniu to gra, wręcz prawie zadziwiająco ...
Precelku, słońce - Ty mi tu lampek nie zapalaj, toć ja w przedszkolu już słuchałem kolęd na współosiowcach ;)
...
AEON oraz IO to udane konstrukcje
prawdopodobnie z ''KOXEM'' będzie podobnie
oliwkowy lakier to 1/6 wartości .
ten lakier to chyba w nasa kupuja .
hehe - prawie trafiłeś Ten lakier - Nextel - został opracowany na zlecenie NASA przez firmę 3M. Pierwotnie służył do malowania kokpitów wahadłowców - jest "totalnie" matowy, wręcz pochłania światło
Jak pewnie się domyślasz, jest piruńsko drogi. I wyjątkowy. A pomysł na malowanie nim monitorów jest ekstrawagancki. Ale jak znajda się tacy, co kupią to czemu nie... Przecież APSy robią monitory w lakierze czerwień połysk - też nietanie rozwiązanie. I co? Sprzedają się.
pozdro
Groover
...