hej,
przypominam, że jeszcze TYLKO 3 dni można sobie darmowo sprawić wtyczkę POD Farm od line 6. Więcej info na mojej stronce.
Pozdro
Groover
hej,
przypominam, że jeszcze TYLKO 3 dni można sobie darmowo sprawić wtyczkę POD Farm od line 6. Więcej info na mojej stronce.
Pozdro
Groover
...
hej,
Pozdro
Groover...
Witaj.
Juz nie wiem co robie nie tak a chodzi o to ze nijak nie moge sciagnac tego opraogramowania. Tzn licencje do Free Pod Farm mam juz przetransferowana na swoim iLoku ale nie moge sciagnac softu. Mozesz mi podpowiedziec co mam sciagnac zeby mozna bylo zainstalowac to w kompie.
Pozdrawiam.
PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie
PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie...
Mam zassane ze stronki Line6 http://75.126.106.250/software/2589/PODFarmv1.11.0Installer.exe. Czy to jest ta wersja ktora mam zainstalowac?? Jak juz pisalam licencje do wersji free mam juz na swoim iLoku. Pytam bo nigdzie nie jest napisane ze to wesja FREE a przy linku do sciagania jest napisane ze to 15-dniowa wersja trial dla iLoka. Nie rozumien z tego nic a nic.
Pozdrawiam.
...
PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie...
Mam zassane ze stronki Line6 http://75.126.106.250/software/2589/PODFarmv1.11.0Installer.exe. Czy to jest ta wersja ktora mam zainstalowac?? Jak juz pisalam licencje do wersji free mam juz na swoim iLoku. Pytam bo nigdzie nie jest napisane ze to wesja FREE a przy linku do sciagania jest napisane ze to 15-dniowa wersja trial dla iLoka. Nie rozumien z tego nic a nic.
Pozdrawiam....
Zainstaluj. Będzie działać
Pozdro
Groover
Dzieki za cynk Kolego! Juz sciagniete i zakupione.
Chłopie, niech Ci to Bozia dzieciakami wynagrodzi!!! Serdeczne dzięki za takie informacje!!!
Pozdrawiam
Chłopie, niech Ci to Bozia dzieciakami wynagrodzi!!! Serdeczne dzięki za takie informacje!!!
Przeciez bylo o tym na forum miesiac temu - w chwili pojawienia sie POD Farm'a Free
...
Przeciez bylo o tym na forum miesiac temu - w chwili pojawienia sie POD Farm'a Free
...
Czesc.. A mnie miesiac temu tu nie bylo na przyklad . Zalapalem sie w ostatniej chwili niemalze - dobrze ze Groover przypomnial temat bo inaczej mnie np. by to umknelo!