Przeglądałem ostatnio czeluści internetu i natrafiłem na sklep któy informuje o ...mega promocji RODA! Kompletnie nie wiem czy jest to promocja autoryzowana?! Może ktoś coś słyszła?! Może ktoś coś wie?
Przeglądałem ostatnio czeluści internetu i natrafiłem na sklep któy informuje o ...mega promocji RODA! Kompletnie nie wiem czy jest to promocja autoryzowana?! Może ktoś coś słyszła?! Może ktoś coś wie?
Myślicie, że to mozliwe? Zaden inny sklep nie słyszał o tej promocji?! Trochę to dziwne że RODE robi promocję dla jednego polskiego sklepu?! :)
Sklep może zrobić sobie sam promocję - np modele M nie sprzedają się a modele NT1-a zostały zakupione w dobrej cenie to trzeba się przy okazji pozbyć modeli M
...
Sklep może zrobić sobie sam promocję - np modele M nie sprzedają się a modele NT1-a zostały zakupione w dobrej cenie to trzeba się przy okazji pozbyć modeli M ...
Ale nie robią tego sami jak wynika z zasad promocji przedstawionych na stronie sklepu:
cyt."
"Kup u nas jeden mikrofon Rode NT1-A (dostaniesz wówczas wraz z zakupionym mikrofonem specjalny kupon o unikalnym numerze) i zarejestruj ten zakup na stronie internetowej firmy Rode. Wysyłki zakupionych mikrofonów rozpoczną się z dniem 1 sierpnia 2009, natomiast wysyłki wybranych mikrofonów (M1, M2, M3) rozpoczną się po zakończeniu promocji (czyli z końcem sierpnia 2009). "
Tylko czy aby na pewno? :)
Słyszał, słyszał. Oferta dla wszystkich sklepów handlujących z audiostacją. Pomysł raczej ze strony samego Rode'a niż audiostacji i obowiązuje raczej nie tylko w Polsce.
" Zaden inny sklep nie słyszał o tej promocji?! "
Ciekawe czy promocja dotyczy tylko nt1a czy może też nt2a
na stronie Audiostacji niestety nie ma żadnego info