Zna ktoś ten interfejs PCI Echo Layla 3G ??

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
roberto266
Zna ktoś ten interfejs PCI Echo Layla 3G ??

Post autor: roberto266 » wtorek 07 lip 2009, 22:44

Czy może ktoś napisać parę słów o interfejsie PCI ECHO LAYLA 3G, jaka wydajność itp. może link na jakięś testy...

mój  komp - hp compaq dx2200

Nazwa płyty głównej - MSI MS-7248/7254

Typ procesora Intel Pentium 4 524, 3066 MHz (23 x 133)

DRAM 2x 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2

Pozdrawiam

[addsig]

Awatar użytkownika
Bartos

Re: Zna ktoś ten interfejs PCI Echo Layla 3G ??

Post autor: Bartos » środa 08 lip 2009, 10:28

Posiadam Ginę 3G, więc mniejszą siostrę. Chwilę po okresie gwarancyjnym coś się zrypało i zasilenie fantom do pojemnościówki zaczęło wprowadzać potworne szumy. Polski dystrybutor u którego kupowałem kartę poradził mi skontaktować się z echoaudio. Napisałem. Zaproponowali wysłanie mi karty na mój koszt i naprawdę na mój koszt w USA.... taaa........

Tymczasem poradziłem sobie stosując zamienny układ zasilania fantom. Poza tym karta szybka, przetworniki rewelacyjnej jakości.

roberto266

Post autor: roberto266 » środa 08 lip 2009, 17:33

Posiadam Ginę 3G, więc mniejszą siostrę. Chwilę po okresie gwarancyjnym coś się zrypało i zasilenie fantom do pojemnościówki zaczęło wprowadzać potworne szumy. Polski dystrybutor u którego kupowałem kartę poradził mi skontaktować się z echoaudio. Napisałem. Zaproponowali wysłanie mi karty na mój koszt i naprawdę na mój koszt w USA.... taaa........

Tymczasem poradziłem sobie stosując zamienny układ zasilania fantom. Poza tym karta szybka, przetworniki rewelacyjnej jakości.

.......................................................................

Próbowałeś jej zachowanie z ADAT ??

roberto266

Post autor: roberto266 » środa 08 lip 2009, 17:42

.......................................................................

Próbowałeś jej zachowanie z ADAT ? Stery  stabilne ? teraz pracuje na delcie 1010lt ale zależy mi na ADAcie, czyli wiecej niz 8 kaalow...

[addsig]

ODPOWIEDZ