KORG padKONTROL + VISTA 64 bit

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
cubanlink
KORG padKONTROL + VISTA 64 bit

Post autor: cubanlink » piątek 20 lut 2009, 09:40

witam!!!

planuje zakup kontrolera jak w temacie, jednak mam obawy co do tego czy bedzie on dzialal na moim systemie (VISTA 64bit business). Probowalem skontakowac sie z producentem odeslali mnie do plskiego dystrybutora. Tam gosc nie potrafil mi udzielic konkretnej odpowidzi. Przeszukujac inne fora natrafilem na rozne odpowiedzi raz ze dziala raz ze nie :/. Wiec sprobuje moze tutaj. Czy ktokolwiek posiada jeakies informacje na ten temat???

MegaMusic

Re: KORG padKONTROL + VISTA 64 bit

Post autor: MegaMusic » piątek 20 lut 2009, 10:02

Witam!

"Gość", czyli ja, przekazałem dokładnie to co odpowiedział mi producent, czyli "PadKontrol nie jest jeszcze obsługiwany przez Vistę 64-bit". Oczywiście, jak u wszystkich innych producentów trwają pracę nad nowymi sterownikami, ale na to jeszcze będzie trzeba trochę poczekać.

Pozdrawiam

Artur Sekura

cubanlink

Post autor: cubanlink » piątek 20 lut 2009, 10:55

...Witam!

"Gość", czyli ja, przekazałem dokładnie to co odpowiedział mi producent, czyli "PadKontrol nie jest jeszcze obsługiwany przez Vistę 64-bit". Oczywiście, jak u wszystkich innych producentów trwają pracę nad nowymi sterownikami, ale na to jeszcze będzie trzeba trochę poczekać.

Pozdrawiam

Artur Sekura
...
Bez urazy Panie Arturze :) nothing personal :) ale na niektorych forach widzialem wypowiedzi ze ''niby'' ale skoro tak to jzu odpuszczam i czekam na sterowniki. Bede sie musial na razie zadowolic tylko KORE'm :). Jesli bedzie Pan mial jakies wiesci na temat tych sterownikow to prosilbym o info. Pozdrawiam

MegaMusic

Post autor: MegaMusic » piątek 20 lut 2009, 11:20

Bez urazy:) Niestety kompatybilność z Vistą 64 to problem prawie każdego sprzętu, czy nawet oprogramowania. U niektórych urządzenia działają, u innych nie. Wiadomo, że producent dopiero wtedy potwierdzi działanie, gdy odpowiedni sterownik wykluczy wszelkie problemy. Przy okazji sprawdzę u siebie, czy Padkontrol zadziała.

Pozdrawiam

Artur Sekura

cubanlink

Post autor: cubanlink » piątek 20 lut 2009, 11:29

bylbym niezmiernie wdzieczny jakby Pan mogl...wtedy przynajmneij nie mialbym watpliwosci...pzodrawiam

ODPOWIEDZ