witam!!!
planuje zakup kontrolera jak w temacie, jednak mam obawy co do tego czy bedzie on dzialal na moim systemie (VISTA 64bit business). Probowalem skontakowac sie z producentem odeslali mnie do plskiego dystrybutora. Tam gosc nie potrafil mi udzielic konkretnej odpowidzi. Przeszukujac inne fora natrafilem na rozne odpowiedzi raz ze dziala raz ze nie :/. Wiec sprobuje moze tutaj. Czy ktokolwiek posiada jeakies informacje na ten temat???
KORG padKONTROL + VISTA 64 bit
Re: KORG padKONTROL + VISTA 64 bit
Witam!
"Gość", czyli ja, przekazałem dokładnie to co odpowiedział mi producent, czyli "PadKontrol nie jest jeszcze obsługiwany przez Vistę 64-bit". Oczywiście, jak u wszystkich innych producentów trwają pracę nad nowymi sterownikami, ale na to jeszcze będzie trzeba trochę poczekać.
Pozdrawiam
Artur Sekura
"Gość", czyli ja, przekazałem dokładnie to co odpowiedział mi producent, czyli "PadKontrol nie jest jeszcze obsługiwany przez Vistę 64-bit". Oczywiście, jak u wszystkich innych producentów trwają pracę nad nowymi sterownikami, ale na to jeszcze będzie trzeba trochę poczekać.
Pozdrawiam
Artur Sekura
...Witam!
Pozdrawiam
Artur Sekura
...
Bez urazy Panie Arturze :) nothing personal :) ale na niektorych forach widzialem wypowiedzi ze ''niby'' ale skoro tak to jzu odpuszczam i czekam na sterowniki. Bede sie musial na razie zadowolic tylko KORE'm :). Jesli bedzie Pan mial jakies wiesci na temat tych sterownikow to prosilbym o info. Pozdrawiam
Pozdrawiam
Artur Sekura
...
Bez urazy Panie Arturze :) nothing personal :) ale na niektorych forach widzialem wypowiedzi ze ''niby'' ale skoro tak to jzu odpuszczam i czekam na sterowniki. Bede sie musial na razie zadowolic tylko KORE'm :). Jesli bedzie Pan mial jakies wiesci na temat tych sterownikow to prosilbym o info. Pozdrawiam
Bez urazy:) Niestety kompatybilność z Vistą 64 to problem prawie każdego sprzętu, czy nawet oprogramowania. U niektórych urządzenia działają, u innych nie. Wiadomo, że producent dopiero wtedy potwierdzi działanie, gdy odpowiedni sterownik wykluczy wszelkie problemy. Przy okazji sprawdzę u siebie, czy Padkontrol zadziała.
Pozdrawiam
Artur Sekura
Pozdrawiam
Artur Sekura
bylbym niezmiernie wdzieczny jakby Pan mogl...wtedy przynajmneij nie mialbym watpliwosci...pzodrawiam