PSP Squad EQ Bundle
Re: PSP Squad EQ Bundle
Wszytko ok, ale ten angielski kaleczy mój słuch. Pominę już akcent, ale gramatyka jest tragiczna.
[addsig]
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...Wszytko ok, ale ten angielski kaleczy mój słuch. Pominę już akcent, ale gramatyka jest tragiczna.
...
czepiasz sie.
...
czepiasz sie.
Czepiasz się.
Posłuchaj sobie innych, w tym TAKICH wręcz jewropejczyków jak np. Francuzi i Włosi, a potem na deser kitajców - tam dopiero jest jazda.
I co, ano jajco!
[addsig]
Posłuchaj sobie innych, w tym TAKICH wręcz jewropejczyków jak np. Francuzi i Włosi, a potem na deser kitajców - tam dopiero jest jazda.
I co, ano jajco!
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Nie czepiam się, tylko nie jestem ignorantem. Dobra znajomość języka obcego jest niezbędna w takich sytuacjach.
[addsig]
[addsig]
...Czepiasz się.
I co, ano jajco!
...
ale chyba lepiej brac przyklad z lepszych?:)
I co, ano jajco!
...
ale chyba lepiej brac przyklad z lepszych?:)
ale chyba lepiej brac przyklad z lepszych?:)...
Dokładnie o to mi chodzi. Jestem pełen szacunku dla produktów PSP, ale w kwestii prezentacji można lepiej i ja daję w tym kierunku sygnał. Dobrze wymagać od siebie na wyrost
ale chyba lepiej brac przyklad z lepszych?:)...
Dokładnie o to mi chodzi. Jestem pełen szacunku dla produktów PSP, ale w kwestii prezentacji można lepiej i ja daję w tym kierunku sygnał. Dobrze wymagać od siebie na wyrost

...Nie czepiam się, tylko nie jestem ignorantem. Dobra znajomość języka obcego jest niezbędna w takich sytuacjach.
...
Konkrety proszę w takim razie. Ja zauważyłem jedynie "polskie th" czyli "f", choć tego nie jestem do końca pewien po jednym przesłuchaniu, gdzieś tam jest nie to "i" co trzeba, i może coś tam jeszcze. Uważam, że prezenter zna angielski w dobrym stopniu i życzę innym, żeby posługiwali się angielskim jak ten Pan.
A może Ty znasz jakiś inny angielski, co?
A przy okazji: w polskich szkołach są już nauczyciele angielskiego, którzy uczą źle. "Aj fynk" jest na porządku dziennym.
...
Konkrety proszę w takim razie. Ja zauważyłem jedynie "polskie th" czyli "f", choć tego nie jestem do końca pewien po jednym przesłuchaniu, gdzieś tam jest nie to "i" co trzeba, i może coś tam jeszcze. Uważam, że prezenter zna angielski w dobrym stopniu i życzę innym, żeby posługiwali się angielskim jak ten Pan.
A może Ty znasz jakiś inny angielski, co?

A przy okazji: w polskich szkołach są już nauczyciele angielskiego, którzy uczą źle. "Aj fynk" jest na porządku dziennym.
A ja tam darze szacunkiem PSP. To nie lada osiągnięcie na polskim rynku. Życzmy sobie takiego sukcesu wzajemnie.
[addsig]
[addsig]
www.igsaudio.pl
...A ja tam darze szacunkiem PSP. To nie lada osiągnięcie na polskim rynku. Życzmy sobie takiego sukcesu wzajemnie.
...
to primo, ( a rynek amerykanski, brytyjski i japonski ?)
a po drugie primo to czy masz na mysli 'angielski' prawdziwy angielski czy zamerykanizowana wersje ??
bo jezeli tak to ani ty ani wiekszosc ludzi w usa nie mowi po angielsku i nie zna tego jezyka
i powiem ci szczerze, ze ja czasami ich tez nie rozumiem ( amerykanow) jak pytaja mnie o restroom ( podpowiem - toaleta po 'angielsku' albo elevator - winda )
a dodam iz mieszkam/zyje i pracuje w kraju gdzie jezyk angielski (ten wlasciwy) jest jezykiem urzedowym ( obok walijskiego i gaelic)
wiec sie czepiasz, bo hubert spoko daje rade
a poza tym jest polakiem i nie ma slowianski akcent;)
jego angielski jest spoko
...
to primo, ( a rynek amerykanski, brytyjski i japonski ?)
a po drugie primo to czy masz na mysli 'angielski' prawdziwy angielski czy zamerykanizowana wersje ??
bo jezeli tak to ani ty ani wiekszosc ludzi w usa nie mowi po angielsku i nie zna tego jezyka
i powiem ci szczerze, ze ja czasami ich tez nie rozumiem ( amerykanow) jak pytaja mnie o restroom ( podpowiem - toaleta po 'angielsku' albo elevator - winda )
a dodam iz mieszkam/zyje i pracuje w kraju gdzie jezyk angielski (ten wlasciwy) jest jezykiem urzedowym ( obok walijskiego i gaelic)
wiec sie czepiasz, bo hubert spoko daje rade
a poza tym jest polakiem i nie ma slowianski akcent;)
jego angielski jest spoko