Samson 5 KIT czy Audio-Technica MB/Dk5 do nagrywania perkusji?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
metal_cezar
Samson 5 KIT czy Audio-Technica MB/Dk5 do nagrywania perkusji?

Post autor: metal_cezar » piątek 31 paź 2008, 22:31

witma mam do wyboru dwa zestawy mikrofonów do nagrania perkusji [B]SAMSON 5 KIT[B/] oraz [B]AUDIO-TECHNICA MB/Dk5[B/]

co lepsze? potrzebne są do domowego studia nagrań. i prosił bym jeszcze o polecenie jakis dobrych "paluszków" do sciagania blach i całosci. czy zamias tnich mogbym wykorzystac mikrofony [B]MXL 990[B/]??
coś o sobie

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Re: Samson 5 KIT czy Audio-Technica MB/Dk5 do nagrywania perkusji?

Post autor: Tasiorowski » sobota 01 lis 2008, 00:10

...witma mam do wyboru dwa zestawy mikrofonów do nagrania perkusji [B]SAMSON 5 KIT[B/] oraz [B]AUDIO-TECHNICA MB/Dk5[B/]

co lepsze? potrzebne są do domowego studia nagrań. i prosił bym jeszcze o polecenie jakis dobrych "paluszków" do sciagania blach i całosci. czy zamias tnich mogbym wykorzystac mikrofony [B]MXL 990[B/]?? ...
Ten zestaw Audiotechniki miałem - jest ok. Sprzedałem, bo miałem złożony z trochę lepszych mików - patrz sygnaturka. Na overheady polecam sparowane SE Electronics SE3/4. Wybulisz 1500 na parę, ale jeśli tylko dasz radę to warto. A ten zestaw AUdio-techniki polecam bardziej od samsona - chociażby ze względu na firmę. pozdrawiam
[addsig]
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

ODPOWIEDZ