Nie wiem jak to się dzieje ale tak jest:
Jeśli DAW zainstalowany na Win XP na MacBooku pyka, strzela i przerywa wam niemiłosiernie, i nie jest to wina sterów, karty, latencji i gradobicia to poprostu wyłaczcie Airport (karte sieciową WiFi) i wszystko bedzie smigać jak trzeba.
Fajna porada dla userów MacBook z Win XP
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
Re: Fajna porada dla userów MacBook z Win XP
...Nie wiem jak to się dzieje ale tak jest:
Jeśli DAW zainstalowany na Win XP na MacBooku pyka, strzela i przerywa wam niemiłosiernie, i nie jest to wina sterów, karty, latencji i gradobicia to poprostu wyłaczcie Airport (karte sieciową WiFi) i wszystko bedzie smigać jak trzeba....
Porada pewnie przydatna tylko pytanie .... po kiego instalować XP jak masz Mac'a ?
Jeśli DAW zainstalowany na Win XP na MacBooku pyka, strzela i przerywa wam niemiłosiernie, i nie jest to wina sterów, karty, latencji i gradobicia to poprostu wyłaczcie Airport (karte sieciową WiFi) i wszystko bedzie smigać jak trzeba....
Porada pewnie przydatna tylko pytanie .... po kiego instalować XP jak masz Mac'a ?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
Re: Fajna porada dla userów MacBook z Win XP
ja mam tak ze starsze utwory robione pod xp są w dużej części oparte na darmowych VST których nie ma pod OS X więc musze odpalać windowsa i na nim Kubusia jesli chce grać na scenie, oczywiscie teraz staram się uzywać tylko wtyczek pod Win/OS X zeby się niedługo przeniesc na OS X w całości.
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]