MOTU 2408 i AMD?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Camal
MOTU 2408 i AMD?

Post autor: Camal » sobota 09 lut 2008, 00:07

witam - mam mozliwosc kupienia MOTU 2408 (pci) za w sumie niewielkie pianiądze bo 500 zł - pytanie brzmi czy warto w to inwestować - chodzi o sprzet wybitnie budżetowy a karty np. maya44 mają za mało wejsc... jedyne co udało mi sie znalesc na forum odnosnie pierwszej wersji tego interfejsu jest to ze słabo działały z procesorami AMD - akurat komputer jest wyposażony w AMD... wie ktos cos ?

ps. z tego co widze czytając forum niektore karty mają problemy z niektorymi programami do rejestrowania... motu zakładam, ze z cubase pracuje ?

Awatar użytkownika
Orbit

Re: MOTU 2408 i AMD?

Post autor: Orbit » sobota 09 lut 2008, 00:59

...witam - mam mozliwosc kupienia MOTU 2408 (pci) za w sumie niewielkie pianiądze bo 500 zł - pytanie brzmi czy warto w to inwestować - chodzi o sprzet wybitnie budżetowy a karty np. maya44 mają za mało wejsc... jedyne co udało mi sie znalesc na forum odnosnie pierwszej wersji tego interfejsu jest to ze słabo działały z procesorami AMD - akurat komputer jest wyposażony w AMD... wie ktos cos ?

ps. z tego co widze czytając forum niektore karty mają problemy z niektorymi programami do rejestrowania... motu zakładam, ze z cubase pracuje ?...
jesli jest to pierwszy 2408 , to zapomnij o AMD... dopiero w drugiej wersji , czyli 2408 MK2 poprawili ten bład, a tak naprawde dopiero w MK3

ODPOWIEDZ