M-audio Studio Pro 3

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
CoWiecejHe
M-audio Studio Pro 3

Post autor: CoWiecejHe » sobota 26 sty 2008, 23:24

Witam.Czy moze ktos ma juz doswiadczenie z tymi monitorkami czy warto zakupic do domowego studyjka?.Troche za niska cena mi sie wydaje jak na 'monitory" jakie sa wasze opinie? pozdrawiam

dust

Re: M-audio Studio Pro 3

Post autor: dust » poniedziałek 28 sty 2008, 17:55

...Witam.Czy moze ktos ma juz doswiadczenie z tymi monitorkami czy warto zakupic do domowego studyjka?.Troche za niska cena mi sie wydaje jak na 'monitory" jakie sa wasze opinie? pozdrawiam...
Ja ma wlasnie te monitorki.
Jezeli brac pod uwage ich wielkosc i cene to graja rewelacyjnie. Ale ja znawca nie jestem wiec to tylko moja opinia.Nie mam mozliwosci porownac z innymi.
Wykonanie jest naprawde solidne.
M-Audio daje do nich podstawki, dzieki ktorym ustawisz sobie je pod odpowiednim katem.

Jezeli nie masz wiecej kasy to w tej cenie napewno nie znajdziesz nic lepszego.

dust

Post autor: dust » poniedziałek 28 sty 2008, 23:15

... Ale ja znawca nie jestem wiec to tylko moja opinia.Nie mam mozliwosci porownac z innymi.

...

Jezeli nie masz wiecej kasy to w tej cenie napewno nie znajdziesz nic lepszego....
Skoro nie porównywałeś z innymi i nie znasz innych to nie pisz że w tej cenie nie znajdze się nic lepszego Jedno drugiemu przeczy ...
Rzeczywiscie zle to napisalem.
Chodzilo mi o porownanie z wyzszymi i napewno duzo drozszymi modelami.
Ale mysle, ze sam podzielisz moja opinie, ze w tej cenie nie dostanie nic lepszego. Jedyne porownanie jakie mam to do zestawow multimedialnych czasami nawet drozszych niz te M-Audio.

Paweł

Post autor: Paweł » czwartek 31 sty 2008, 15:33

...... ze w tej cenie nie dostanie nic lepszego.....
To prawda. Ale prawdą jest również że nie są to monitorki, na których będziesz w stanie pracować z jakimkolwiek miksem. Słychać że grają i biją na głowę wiele multimedialnych zestawów, jednak do pracy się nie nadają.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 31 sty 2008, 15:44

......... ze w tej cenie nie dostanie nic lepszego.....
To prawda. Ale prawdą jest również że nie są to monitorki, na których będziesz w stanie pracować z jakimkolwiek miksem. Słychać że grają i biją na głowę wiele multimedialnych zestawów, jednak do pracy się nie nadają....
I w takich momentach polecam zawsze Fostexy PM0.4. (Choć trzeba troszke dołożyć, ale jak za nieźle grające 4 cale warto.)

ODPOWIEDZ