Alesis I|O14 czy 1212M + COMPACT4?
Widzieliście nową cenę ALESIS IO14? W ciągu miesiąca spadła z 1500zł na 750zł. Miałem kupić E-MU 1212M i SOUNDCRAFTa COMPACT4 ale zaczynam się zastanawiać. Zależy mi na 2 preampach i 2 wzmacniaczach słuchawkowych, złączu ADAT IN i na niezłej jakości. Alesis jest o jakieś 250zł tańszy ale renoma 1212m i preampy Soundcraft też mówią za siebie. Co wybrać?
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Alesis I|O14 czy 1212M + COMPACT4?
...Widzieliście nową cenę ALESIS IO14? W ciągu miesiąca spadła z 1500zł na 750zł. Miałem kupić E-MU 1212M i SOUNDCRAFTa COMPACT4 ale zaczynam się zastanawiać. Zależy mi na 2 preampach i 2 wzmacniaczach słuchawkowych, złączu ADAT IN i na niezłej jakości. Alesis jest o jakieś 250zł tańszy ale renoma 1212m i preampy Soundcraft też mówią za siebie. Co wybrać?...
Ja za tą kase bym wypróbował tego Alesisa. Większy model całkiem fajnie wypadł w teście EiS (choć akurat dla mnie to nie jest decydujące). Najwyżej jak się nie sprawdzi, to zawsze możesz sprzedać. Ale też zamierzam (w takiej cenie? Czemu nie?) przetestować to urządzenie w przyszłości.
Ja za tą kase bym wypróbował tego Alesisa. Większy model całkiem fajnie wypadł w teście EiS (choć akurat dla mnie to nie jest decydujące). Najwyżej jak się nie sprawdzi, to zawsze możesz sprzedać. Ale też zamierzam (w takiej cenie? Czemu nie?) przetestować to urządzenie w przyszłości.
Re: Alesis I|O14 czy 1212M + COMPACT4?
......Widzieliście nową cenę ALESIS IO14? W ciągu miesiąca spadła z 1500zł na 750zł. Miałem kupić E-MU 1212M i SOUNDCRAFTa COMPACT4 ale zaczynam się zastanawiać. Zależy mi na 2 preampach i 2 wzmacniaczach słuchawkowych, złączu ADAT IN i na niezłej jakości. Alesis jest o jakieś 250zł tańszy ale renoma 1212m i preampy Soundcraft też mówią za siebie. Co wybrać?...
Ja za tą kase bym wypróbował tego Alesisa. Większy model całkiem fajnie wypadł w teście EiS (choć akurat dla mnie to nie jest decydujące). Najwyżej jak się nie sprawdzi, to zawsze możesz sprzedać. Ale też zamierzam (w takiej cenie? Czemu nie?) przetestować to urządzenie w przyszłości....
Witam
Gorąco polecam alesisa. Świetny sprzęt jak za tą kasę
Ja za tą kase bym wypróbował tego Alesisa. Większy model całkiem fajnie wypadł w teście EiS (choć akurat dla mnie to nie jest decydujące). Najwyżej jak się nie sprawdzi, to zawsze możesz sprzedać. Ale też zamierzam (w takiej cenie? Czemu nie?) przetestować to urządzenie w przyszłości....
Witam
Gorąco polecam alesisa. Świetny sprzęt jak za tą kasę