Mam pytanie czy ktos używa insertów sidechaining w kompresorze tl audio 5021 nie potrafie tego użyć nie wiem moze cos zle robie.
Posiadam mikser z ktorego poprzez aux wypuszczam stope by kompresor działał w stosunku do niej i jest ona nie slyszalna w miksie a na kompresor podaje zcieszke PAD i jesli by to działało powinien byc słyszalny efekt pompowania tego PADu.
Prosze o pomoc jak zdiagnozować czy te wejście u mnie działa ?
TL AUDIO 5021 - sidechaining
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Re: TL AUDIO 5021 - sidechaining
...Mam pytanie czy ktos używa insertów sidechaining w kompresorze tl audio 5021 nie potrafie tego użyć nie wiem moze cos zle robie.
Posiadam mikser z ktorego poprzez aux wypuszczam stope by kompresor działał w stosunku do niej i jest ona nie slyszalna w miksie a na kompresor podaje zcieszke PAD i jesli by to działało powinien byc słyszalny efekt pompowania tego PADu.
...
"ZCIESZKA" bije wszelkie rekordy.
...
"ZCIESZKA" bije wszelkie rekordy.
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
heheheheh
tak to jest jak chodzi sie na wagary...........
a czy dobrze ustawiles kompresor??moze nie dziala bo dales za wysoko threshold albo za niski poziom stopy??
tak to jest jak chodzi sie na wagary...........
a czy dobrze ustawiles kompresor??moze nie dziala bo dales za wysoko threshold albo za niski poziom stopy??
Co do błędu to tak jest gdy sie szybko pisze i myśli wyprzedzają słowa.
Kompresor juz opanowany, wejscie jest insertowe , wysłałem błędnie sygnał na out z kompresora.
Kompresor juz opanowany, wejscie jest insertowe , wysłałem błędnie sygnał na out z kompresora.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.