pojawiła sie ciekawa aktualizacja na stronie producenta cudownego syntezatora, jakim jest Access Virus :)
nowy OS 2.5.1, a także cztery nowe patche :)
trzeba potestowac nowe banki brzmień...
pozdrawiam :)
Access Virus - nowy OS
Re: Access Virus - nowy OS
...pojawiła sie ciekawa aktualizacja na stronie producenta cudownego syntezatora, jakim jest Access Virus :)
pozdrawiam :)...
Kiedys juz pytałem czy moge wczytac banki brzmien do virusa C ale chyba to niemozliwe ?
Kiedys juz pytałem czy moge wczytac banki brzmien do virusa C ale chyba to niemozliwe ?
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
chyba raczej jest to możliwe ;)
sam jestem posiadaczem modelu TI i tutaj wczytywanie banków odbywa sie przez wtyczkę vsti, ale chyba do starszych modelów jest edytor, który pozwala na wysyłanie całych banków do syntezatora...
wiadomo jednak, ze pewne brzmienia, które są stworzone już pod model TI w starszych modelach mogą nie zabrzmieć tak samo dobrze ;)
chyba raczej jest to możliwe ;)
sam jestem posiadaczem modelu TI i tutaj wczytywanie banków odbywa sie przez wtyczkę vsti, ale chyba do starszych modelów jest edytor, który pozwala na wysyłanie całych banków do syntezatora...
wiadomo jednak, ze pewne brzmienia, które są stworzone już pod model TI w starszych modelach mogą nie zabrzmieć tak samo dobrze ;)
......pojawiła sie ciekawa aktualizacja na stronie producenta cudownego syntezatora, jakim jest Access Virus :)
...
Oczywiscie ze tak, Virus TI czyta bez problemu VIRUSA C , starsze modele takze, ale nie zawsze brzmia dokładnie tak samo ..
Nowy OS, według mnie nie wniósł zadnej poprawy , w moim przypadku zwiekszona jest latencja . a opcje LIVE mozna wsadzic w BUTY !
Dla posiadaczy Virusa TI , ktorzy mieli problem ze Stabilnoscia instrumentu przyszedł z pomoca jeden z urzytkowników .. a nie ACCESS ... opisał jak w bardzo prosty sposob zniwelowac problemy wieczenie popiardującym Virusem w opcji VC- VST ... w duzym skrócie, Virus pobierał za duzo energji na swiatełka . mrygajace diody , i inne duperele ,
wszystko jest opisane TUTAJ
...
Oczywiscie ze tak, Virus TI czyta bez problemu VIRUSA C , starsze modele takze, ale nie zawsze brzmia dokładnie tak samo ..
Nowy OS, według mnie nie wniósł zadnej poprawy , w moim przypadku zwiekszona jest latencja . a opcje LIVE mozna wsadzic w BUTY !
Dla posiadaczy Virusa TI , ktorzy mieli problem ze Stabilnoscia instrumentu przyszedł z pomoca jeden z urzytkowników .. a nie ACCESS ... opisał jak w bardzo prosty sposob zniwelowac problemy wieczenie popiardującym Virusem w opcji VC- VST ... w duzym skrócie, Virus pobierał za duzo energji na swiatełka . mrygajace diody , i inne duperele ,
wszystko jest opisane TUTAJ
nowego OS'a jeszcze nie testowałem, ale za to przetestowałem 4 nowe banki brzmień, jakie pojawiły sie wraz z nowym OS'em i napisze krótko - są bardzo dobre i jest sporo niezwykle ciekawych barw, ktore z całą pewnością w najbliższej przyszłosci wzbogacą moje produkcje... ;)
pozdro
pozdro