dotarł wreszcie do mnie UAD-1 ze stanów w wersji Mackie. Jeszcze go nie macałem, bo jest u brata, ale wydaje się być wszystko w porządku.
Słyszełem, że trzeba przerejestrować pluginy na mnie, tylko, że na dzień dzisiejszy nie wiem jak sklep w stanach to rozwiązał.
Czy wystarczy po prostu napisać do UA i oni podeślą nowe kody rejestracyjne, czy koniecznie musi być karta przerejestrowana z poprzedniego użyszkodnika na mnie?
UAD-1 rejestracja
Re: UAD-1 rejestracja
sprzedajacego musisz scignac zeby na swoim koncie na uaudio.com zglosil sprzedaz karty i pluginow do niej przypisanych
wtedy ty bedziesz mogl zarejestrowac na siebie je
nie pamietam dokladnie jak to sie odbywalo w moim przypadku (tez kupilem wersje mackie uzywana) ale pamietam ze to byla kwestia paru klikniec, banal
wtedy ty bedziesz mogl zarejestrowac na siebie je
nie pamietam dokladnie jak to sie odbywalo w moim przypadku (tez kupilem wersje mackie uzywana) ale pamietam ze to byla kwestia paru klikniec, banal
fan dobrego brzmienia ;)
wyglda na to, że płytka CD była nietknięta, widocznie ktoś uzywał jej jako drugiej karty.
A jak ma się sprawa z instalacją softwaru, bo na płytce jest v2.2 a na stronie UA już v4.7. Czy moge zainstalować po raz pierwszy software v4.7 czy musze najpierw te v2.2 ?
A jak ma się sprawa z instalacją softwaru, bo na płytce jest v2.2 a na stronie UA już v4.7. Czy moge zainstalować po raz pierwszy software v4.7 czy musze najpierw te v2.2 ?
nie nie musisz, kazda wersja software sciagnieta ze strony jest samodzielna i zawiera wszystkie pluginy jakie sa do tej karty (dzialaja tylko te na ktore masz autoryzacje)
poczytaj FAQ na stronie uaudio
co do transferu licencji to i tak bedziesz musial to zrobic bo inaczej sie nie da na twoim kompie uruchomic wtyczek (oni przysylaja plik aktualizujacy rejestr ktory musisz uruchomic u siebie - a nie sciagniesz go bez posiadania konta i zarejestrowania wlasnej karty i wtyczek)
poczytaj FAQ na stronie uaudio
co do transferu licencji to i tak bedziesz musial to zrobic bo inaczej sie nie da na twoim kompie uruchomic wtyczek (oni przysylaja plik aktualizujacy rejestr ktory musisz uruchomic u siebie - a nie sciagniesz go bez posiadania konta i zarejestrowania wlasnej karty i wtyczek)
fan dobrego brzmienia ;)
no to się nacieszyłem Autoryzacją
nie dość, że uruchomiły mi się niektóre tylko pluginy w wersji demo, to na dodatek podziałały tylko 4 dni... i sie wyczerpały
a zresztą i tak nie chciało mi sie ich testować, szkoda tylko że ten Uad'owy suport taki pokręcony, bo na maile nie odpowiadają od tygodnia.
Mam tylko nadzieje, że mi sie LA-2A któregoś dnia nie wyczerpie hehehe

nie dość, że uruchomiły mi się niektóre tylko pluginy w wersji demo, to na dodatek podziałały tylko 4 dni... i sie wyczerpały

a zresztą i tak nie chciało mi sie ich testować, szkoda tylko że ten Uad'owy suport taki pokręcony, bo na maile nie odpowiadają od tygodnia.
Mam tylko nadzieje, że mi sie LA-2A któregoś dnia nie wyczerpie hehehe
szkoda tylko że ten Uad'owy suport taki pokręcony, bo na maile nie odpowiadają od tygodnia.
to dziwne, bo ja mam z nimi doswiadczenia zupelnie inne - dwie odpowiedzi w ciagu pojedynczych godzin
to dziwne, bo ja mam z nimi doswiadczenia zupelnie inne - dwie odpowiedzi w ciagu pojedynczych godzin
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!