Mixosaurus Virtual Drums
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
- stevelukather
Re: Mixosaurus Virtual Drums
...Mixosaurus...
Troche cienkie jakosciowo te bebny i jakies takie plastikowe jak porownac z BFD czy Addictive Drums.
[addsig]
Troche cienkie jakosciowo te bebny i jakies takie plastikowe jak porownac z BFD czy Addictive Drums.
[addsig]
...wlasnie chcialbym zasiegnac opinii na temat addictive. Uzywam BFD nie nazekam, ale jestem ciekaw czy moze addictive nie jest lepszy. Slaby mam transfer wiec sciagniecie nie bedzie najlepszym pomyslem.
- Soundscape
- Kontakt:
Slaby mam transfer wiec sciagniecie nie bedzie najlepszym pomyslem....
Ściągnięcie? Program dostępny za jakieś 750-800 PLN

- stevelukather
...Slaby mam transfer wiec sciagniecie nie bedzie najlepszym pomyslem....
...
Moim zdaniem te bebny brzmia tak jak kosztuja,BFD jest najlepsze brzmi tlusto i genialnie sa zrobione warstwy,AddictiveDrums jest rowniez OK,chociaz mam wrazenie,ze troszke sa chudsze,za to ladniej brzmia hi haty i chyba blachy rowniez,reszte bebnow mozna sobie darowac.Ciekawostka jest,ze w Addictive Drums cala obrobka soundu bebnow jest z PSP,kompresja EQ,Easy Verb.
[addsig]

Moim zdaniem te bebny brzmia tak jak kosztuja,BFD jest najlepsze brzmi tlusto i genialnie sa zrobione warstwy,AddictiveDrums jest rowniez OK,chociaz mam wrazenie,ze troszke sa chudsze,za to ladniej brzmia hi haty i chyba blachy rowniez,reszte bebnow mozna sobie darowac.Ciekawostka jest,ze w Addictive Drums cala obrobka soundu bebnow jest z PSP,kompresja EQ,Easy Verb.
[addsig]
Mnie sie Addictive drums nie podoba. a 120GB na biblioteke bebnow to przegiecie paly na maksa i bez sensu (mixosaurus).
[addsig]
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
120GB na biblioteke bebnow to przegiecie paly na maksa i bez sensu (mixosaurus).
dlatego jest preinstalowany i dostarczany na HDD FW800/eSATA, a nie jako tradycyjna instalka
dlatego jest preinstalowany i dostarczany na HDD FW800/eSATA, a nie jako tradycyjna instalka
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
- stevelukather
...120GB na biblioteke bebnow to przegiecie paly na maksa i bez sensu (mixosaurus).
...
Jak na tak duzo probek to rzeczywiscie kiepsko z brzmieniem,AddictiveD ma 3Gb danych i graja,BFD ok 9Gb wiec mixosaurus moze szokowac i zainteresowac klienta tylko rozmiarem biblioteki.
[addsig]
...
Jak na tak duzo probek to rzeczywiscie kiepsko z brzmieniem,AddictiveD ma 3Gb danych i graja,BFD ok 9Gb wiec mixosaurus moze szokowac i zainteresowac klienta tylko rozmiarem biblioteki.
[addsig]