Nie wiem dlaczego przez 10 minut po załaczeniu komputera i monitorow słysze w głosnikach trzaski tylko przy odtwarzaniu obojetnie jakiego pliku audio mp3 lub wav 24 bit 44.1khz po jakims czasie wszystko sie uspokaja. czestotliwosc na karcie ustawiona na 44.1khz przetestowałem różne gniazdka przedłużacze wyłaczyłem lodówke.
Nie wiem jaka przyczyna.
Miał ktos podobny problem ?
E-mu 1212 - trzaski
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Re: E-mu 1212 - trzaski
...Nie wiem dlaczego przez 10 minut po załaczeniu komputera i monitorow słysze w głosnikach trzaski tylko przy odtwarzaniu obojetnie jakiego pliku audio mp3 lub wav 24 bit 44.1khz po jakims czasie wszystko sie uspokaja. czestotliwosc na karcie ustawiona na 44.1khz przetestowałem różne gniazdka przedłużacze wyłaczyłem lodówke.
Nie wiem jaka przyczyna.
...
Mam ten sam problem ciągle coś z niej się wydobywa nawet bez odpalania dzwięku pojawiają się trzaski raz z lewewgo raz z prawego kanału , kartę odałem na gwarancji ale stwierdzili że jest ok tylko sprawdzili to w sklepie nie w serwisie. Jeszcze ją zalczam nowe systemy operacyjne ( oryginalne mam pewność że bez wirusów ) Jeszcze jutro wyślę zapytnie do creatiwa co dalej hmmm . Proszę o informację i ja jęsli coś uda mi się rozwiązać prześlę . Podaję maila klips6 pozdrawiam
Nie wiem jaka przyczyna.
...
Mam ten sam problem ciągle coś z niej się wydobywa nawet bez odpalania dzwięku pojawiają się trzaski raz z lewewgo raz z prawego kanału , kartę odałem na gwarancji ale stwierdzili że jest ok tylko sprawdzili to w sklepie nie w serwisie. Jeszcze ją zalczam nowe systemy operacyjne ( oryginalne mam pewność że bez wirusów ) Jeszcze jutro wyślę zapytnie do creatiwa co dalej hmmm . Proszę o informację i ja jęsli coś uda mi się rozwiązać prześlę . Podaję maila klips6 pozdrawiam
Czasem klikam w klawisze dla siebie :)
......Nie wiem dlaczego przez 10 minut po załaczeniu komputera i monitorow słysze w głosnikach trzaski tylko przy odtwarzaniu obojetnie jakiego pliku audio mp3 lub wav 24 bit 44.1khz po jakims czasie wszystko sie uspokaja. czestotliwosc na karcie ustawiona na 44.1khz przetestowałem różne gniazdka przedłużacze wyłaczyłem lodówke.
Nie wiem jaka przyczyna.
...
Mam ten sam problem ciągle coś z niej się wydobywa nawet bez odpalania dzwięku pojawiają się trzaski raz z lewewgo raz z prawego kanału , kartę odałem na gwarancji ale stwierdzili że jest ok tylko sprawdzili to w sklepie nie w serwisie. Jeszcze ją zalczam nowe systemy operacyjne ( oryginalne mam pewność że bez wirusów ) Jeszcze jutro wyślę zapytnie do creatiwa co dalej hmmm . Proszę o informację i ja jęsli coś uda mi się rozwiązać prześlę . Podaję maila klips6@gmail.com pozdrawiam ...
Nie wiem jaka przyczyna.
...
Mam ten sam problem ciągle coś z niej się wydobywa nawet bez odpalania dzwięku pojawiają się trzaski raz z lewewgo raz z prawego kanału , kartę odałem na gwarancji ale stwierdzili że jest ok tylko sprawdzili to w sklepie nie w serwisie. Jeszcze ją zalczam nowe systemy operacyjne ( oryginalne mam pewność że bez wirusów ) Jeszcze jutro wyślę zapytnie do creatiwa co dalej hmmm . Proszę o informację i ja jęsli coś uda mi się rozwiązać prześlę . Podaję maila klips6@gmail.com pozdrawiam ...
Czasem klikam w klawisze dla siebie :)
.........Nie wiem dlaczego przez 10 minut po załaczeniu komputera i monitorow słysze w głosnikach trzaski tylko przy odtwarzaniu obojetnie jakiego pliku audio mp3 lub wav 24 bit 44.1khz po jakims czasie wszystko sie uspokaja. czestotliwosc na karcie ustawiona na 44.1khz przetestowałem różne gniazdka przedłużacze wyłaczyłem lodówke.
Nie wiem jaka przyczyna.
...
...
mam ten sam problem ale zauważyłem że na starym athlonie chodzi bez problemu, natomiasst na nowym kompie z core duo są trzaski. już poruszałem na forum ten problem ale jakoś problemu nie udało się rozwiązać
Nie wiem jaka przyczyna.
...
...
mam ten sam problem ale zauważyłem że na starym athlonie chodzi bez problemu, natomiasst na nowym kompie z core duo są trzaski. już poruszałem na forum ten problem ale jakoś problemu nie udało się rozwiązać