Karta wielokanałowa

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
flove
Karta wielokanałowa

Post autor: flove » niedziela 22 kwie 2007, 13:21

panowie !

mam do was małe pytanie ... chodzi mi o opinie nt. kart wielkonalowych. przez dluzszy czas uzywael terrateca 88. niestety w ostatnich dniach praktycznie mi sie wysypał :/ ... stad stanalem przed dylematem wyboru nowej karty ... chodzi o sprzet ktory ma min. 6 wyjść (trs) oraz min. 4 wejścia (trs) analog oczywiscie ... wejscie/wyjscie cyfrowe obecne choc niekoniecznie ... najlepiej gdyby to byl jakis pci z zewnetrznym interfacem aczkolwiek nie jest to obigatoryjne ...

na rynku jest tego sporo a mi chodzi raczej o wasze opinie - moze ktos ma w domu tego typu sprzet i moze sie wypowiedziec ... jesli chodzi o przedzial cenowy to spokojnie do 2,5 tys ...

pozdr

Richi_TDI

Re: Karta wielokanałowa

Post autor: Richi_TDI » poniedziałek 23 kwie 2007, 07:42

Presonus Firepod już od 1550 PLN. Zakupiłem i jestem zadowolony.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » poniedziałek 23 kwie 2007, 08:03

na rynku jest tego sporo a mi chodzi raczej o wasze opinie - moze ktos ma w domu tego typu sprzet i moze sie wypowiedziec ... jesli chodzi o przedzial cenowy to spokojnie do 2,5 tys ...

pozdr...
Na Allegro pokazuja sie uzywane Motu 828 Mk2 , polecam

Awatar użytkownika
flove

Post autor: flove » poniedziałek 23 kwie 2007, 15:14

Na Allegro pokazuja sie uzywane Motu 828 Mk2 , polecam
...

a co sadzicie o np. marian trace 8 ?? podobno ta karta to sprzęt warty uwagi ... pytam gdyż zapomniałem chyba nadmienic iż nie potrzebne są mi w niej preampy ... wystarcza wejścia / wyjścia liniowe ew. z regulacją poziomu softwarowo ...

ODPOWIEDZ