Update do Reaktora 2.3?
Witam. Czy może ktos wie czy updat'em który można kupić w Audiofactory można wskrzesić Reaktora 2.3 do wersji 5? Chcę to zrobić ale nie wiem czy sie nie przejadę... Jesli nie to jak można to zrobic przez stronę NI - szukałem wszędzie i nic nie znalazłem.
Re: Update do Reaktora 2.3?
...Witam. Czy może ktos wie czy updat'em który można kupić w Audiofactory można wskrzesić Reaktora 2.3 do wersji 5? Chcę to zrobić ale nie wiem czy sie nie przejadę... Jesli nie to jak można to zrobic przez stronę NI - szukałem wszędzie i nic nie znalazłem....
Aha - dodam jeszcze że w Audiofactory mówia że ten update pasuje, ale w jednym ze sklapów niemieckich jest napisane że on jest tylko do wersji 3 i 4
Aha - dodam jeszcze że w Audiofactory mówia że ten update pasuje, ale w jednym ze sklapów niemieckich jest napisane że on jest tylko do wersji 3 i 4
Aha - dodam jeszcze że w Audiofactory mówia że ten update pasuje, ale w jednym ze sklapów niemieckich jest napisane że on jest tylko do wersji 3 i 4 ...
w jakim sklepie tak jest napisane, mozesz podać link?
...
Aha - dodam jeszcze że w Audiofactory mówia że ten update pasuje, ale w jednym ze sklapów niemieckich jest napisane że on jest tylko do wersji 3 i 4 ...
w jakim sklepie tak jest napisane, mozesz podać link?...
Niestety nie mam linka przy sobie - spróbuję wieczorem znaleźć u siebie na kompie - a wiesz coś więcej na ten temat??
Niestety nie mam linka przy sobie - spróbuję wieczorem znaleźć u siebie na kompie - a wiesz coś więcej na ten temat??
...Witam. Czy może ktos wie czy updat'em który można kupić w Audiofactory można wskrzesić Reaktora 2.3 do wersji 5? **********************
hmmm, a czy Tobie czasem nie chodzi o upgrade ?
Jesli sie myle prosze mnie poprawic.
Sadze ze powinienes miec wszystkie wersje od 2.3, zakupujac upgrade do wersji 5 czynisz to na wlasne ryzyko w sensie prawnym.
ver 2.3 powstala dosc dawno, zżerała sporo mocy ale jej brzmienie pozytywnie wspominam
hmmm, a czy Tobie czasem nie chodzi o upgrade ?
Jesli sie myle prosze mnie poprawic.
Sadze ze powinienes miec wszystkie wersje od 2.3, zakupujac upgrade do wersji 5 czynisz to na wlasne ryzyko w sensie prawnym.
ver 2.3 powstala dosc dawno, zżerała sporo mocy ale jej brzmienie pozytywnie wspominam

...zakupujac upgrade do wersji 5 (nie mając wersji pośrednich- o czym zapomniałem) czynisz to na wlasne ryzyko, -
......zakupujac upgrade do wersji 5 (nie mając wersji pośrednich- o czym zapomniałem) czynisz to na wlasne ryzyko, - ...
Jak to??? Całkowicie mnie zaskoczyłeś - chodzi mi właśnie o upgrade do wersji 5. Nic mi o tym nie wieadomo że jest to niezgodne z prawem. Poza tym Panowie z Audiofactory ani słowem o tym nie wspomnieli, a myslę że wiedzą na ten temat chyba wszystko co można a czego nie.
Jak to??? Całkowicie mnie zaskoczyłeś - chodzi mi właśnie o upgrade do wersji 5. Nic mi o tym nie wieadomo że jest to niezgodne z prawem. Poza tym Panowie z Audiofactory ani słowem o tym nie wspomnieli, a myslę że wiedzą na ten temat chyba wszystko co można a czego nie.
http://www.musik-schmidt.de/
...Witam. Czy może ktos wie czy updat'em który można kupić w Audiofactory można wskrzesić Reaktora 2.3 do wersji 5? Chcę to zrobić ale nie wiem czy sie nie przejadę... Jesli nie to jak można to zrobic przez stronę NI - szukałem wszędzie i nic nie znalazłem....
Wystarczy dobrze przejrzeć stronę producenta.
http://www.native-instruments.com/index.php?id=shopdetail_us&prid=541
Cytuję:
Update for registered users of REAKTOR 2, 3 or 4.
--
pozdrawiam
J
Wystarczy dobrze przejrzeć stronę producenta.
http://www.native-instruments.com/index.php?id=shopdetail_us&prid=541
Cytuję:
Update for registered users of REAKTOR 2, 3 or 4.
--
pozdrawiam
J