PSP Vintage Warmer 2
Przed chwila ukazala sie nowa wersja sztandarowego produktu PSPaudioware - Vintage Warmer v2. Wtyczka ma mocno rozbudowany algorytm automatyki czasu powrotu, co w efekcie daje zdecydowanie mniejsze znieksztalcenia przy silnych kompresjach, mozliwosc pracy z wydluzonych czasach pracy kompresora, oraz mozliwosc wylaczenia Brickwal Limiter. Dodano takze znana z innych wtyczek PSPaudioware
opcje FAT.
http://pspaudioware.com/plugins/vintage.html
Jest tez nowy update do PSP MasterQ 1,5, a kilka dni temu doszly takze
uaktualnienia efektow PSP 42, PSP 84, PSP 608 MD (powazne zmniejszenie obciazenia CPU dla PSP 608 MD!) oraz PSP Nitro. Obecnie mozna te wtyczki mozna autoryzowac poprzez klucz iLok takze na komputerach PC .
opcje FAT.
http://pspaudioware.com/plugins/vintage.html
Jest tez nowy update do PSP MasterQ 1,5, a kilka dni temu doszly takze
uaktualnienia efektow PSP 42, PSP 84, PSP 608 MD (powazne zmniejszenie obciazenia CPU dla PSP 608 MD!) oraz PSP Nitro. Obecnie mozna te wtyczki mozna autoryzowac poprzez klucz iLok takze na komputerach PC .
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: PSP Vintage Warmer 2
Update dla zarejestrowanych uzytkownikow VW to $49 (99PLN dla polskich uzytkownikow)
...Update dla zarejestrowanych uzytkownikow VW to $49 (99PLN dla polskich uzytkownikow)
...
Widzę że w sklepie nie można wybrać polskiej waluty i nigdzie nie ma podanej przez Ciebie ceny upgrade'u (jest za to 157,16 PLN)
...
Widzę że w sklepie nie można wybrać polskiej waluty i nigdzie nie ma podanej przez Ciebie ceny upgrade'u (jest za to 157,16 PLN)

[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
bo ten preferencyjny polski update kupuje sie recznie mailowo od nas
jak by nie liczyc jest to ponad 80 PLN taniej
99 PLN zamiast 49 USD + VAT
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
...bo ten preferencyjny polski update kupuje sie recznie mailowo od nas
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
...
A czy coś zmieniło się w brzmieniu samej wtyczki? Zastanawiałem się kiedyś na kupnem tego pluginu. Przetestowałem demo. Funkcjonalnie to rewelacyjny produkt. Subiektywnie rzecz biorąc nie leżało mi tylko samo brzmienie, które wg mnie (nie muszę mieć racji) zabiera klarowność trakowi, dodając jakichś harmonicznych. Ale skoro teraz mozna wyłączyć brick walla, to pewnie się zdecyduję.
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
...
A czy coś zmieniło się w brzmieniu samej wtyczki? Zastanawiałem się kiedyś na kupnem tego pluginu. Przetestowałem demo. Funkcjonalnie to rewelacyjny produkt. Subiektywnie rzecz biorąc nie leżało mi tylko samo brzmienie, które wg mnie (nie muszę mieć racji) zabiera klarowność trakowi, dodając jakichś harmonicznych. Ale skoro teraz mozna wyłączyć brick walla, to pewnie się zdecyduję.
Subiektywnie rzecz biorąc nie leżało mi tylko samo brzmienie, które wg mnie (nie muszę mieć racji) zabiera klarowność trakowi, dodając jakichś harmonicznych. Ale skoro teraz mozna wyłączyć brick walla, to pewnie się zdecyduję....
BrickWall Limiter ma z tym niewiele wspolnego albo nic wspolnego.
Jesli nowa wersje wtyczki ustawisz tak jak poprzednia (wlaczajac w to b(l)ack panel, ktory teraz ma zdecydowanie szersze zakresy pracy w trybie multiband), uzyskasz stare brzmienie VW. W przypadku skorzystania z nowych opcji - jak napisalem wyzej - wtyczka moze zdecydowanie mniej znieksztalcac przy glebokich kompresjach, mozna rowniez doprowadzic do fajnie brzmiancego pompowania kompresora (zamierzonego). Obecnie wtyczka moze dac zarowno zabrudzony sound, jak i zdecydowanie bardziej miekkie, pomimo ze mocno skompresowane brzmienie.
Mozna sprawdzic - demo jest dostepne w pelnej wersji przez 14 dni i nie koliduje ze stara wersja wtyczki (jesli ktos ma poprzedniego VW)
BrickWall Limiter ma z tym niewiele wspolnego albo nic wspolnego.
Jesli nowa wersje wtyczki ustawisz tak jak poprzednia (wlaczajac w to b(l)ack panel, ktory teraz ma zdecydowanie szersze zakresy pracy w trybie multiband), uzyskasz stare brzmienie VW. W przypadku skorzystania z nowych opcji - jak napisalem wyzej - wtyczka moze zdecydowanie mniej znieksztalcac przy glebokich kompresjach, mozna rowniez doprowadzic do fajnie brzmiancego pompowania kompresora (zamierzonego). Obecnie wtyczka moze dac zarowno zabrudzony sound, jak i zdecydowanie bardziej miekkie, pomimo ze mocno skompresowane brzmienie.
Mozna sprawdzic - demo jest dostepne w pelnej wersji przez 14 dni i nie koliduje ze stara wersja wtyczki (jesli ktos ma poprzedniego VW)
...bo ten preferencyjny polski update kupuje sie recznie mailowo od nas
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
...
A czy Mixpack będzie jeszcze rozwijany?
sales@PSPaudioware.com
Antoni
PSP
...
A czy Mixpack będzie jeszcze rozwijany?
- OYCIECPIOTR
Właśnie nabyłem i testuję... Świetnie brzmią mocne przesterowania
w trybie szerokopasmowym z włączoną opcją FAT. Jak dla mnie to ,,trochę" tańszy sposób na przesterowany wokal, niż Culture Vulture.
Nowe opcje, zwłaszcza tryb LONG też bardzo mi podpasowały.
Poprawił mi się dziś humor dzięki tej wtyczce i jej cenie
w trybie szerokopasmowym z włączoną opcją FAT. Jak dla mnie to ,,trochę" tańszy sposób na przesterowany wokal, niż Culture Vulture.
Nowe opcje, zwłaszcza tryb LONG też bardzo mi podpasowały.
Poprawił mi się dziś humor dzięki tej wtyczce i jej cenie

[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]
Wlasnie pojawilo sie uaktualnienie do v2.01
M.in. usunieto blad pojawiajacych sie znieksztalcen w trybie multiband, ponadto ta wersja wykorzystuje 64-bit stumien danych host- plugin w Sonar 6
M.in. usunieto blad pojawiajacych sie znieksztalcen w trybie multiband, ponadto ta wersja wykorzystuje 64-bit stumien danych host- plugin w Sonar 6
ponadto ta wersja wykorzystuje 64-bit stumien danych host- plugin w Sonar 6...
ooo ! i to jest news tygodnia, dzieki!
ooo ! i to jest news tygodnia, dzieki!
fan dobrego brzmienia ;)