M-Audio Delta 1010 - problem
Witam wszystkich.
Mam problem. Posiadam karte M-Audio Delta 1010 i od kilku dni bezskutecznie usiluje podpiac do niej zewnetrzne procesory (Behringer Ultramizer Pro i Alesis 3630). Podpinam wyjscia karty do wejsc procesora a wyjscia procesora do wejsc karty i jedyne co otrzymuje to nieprzyjemne piszczenie. Bardzo prosze o pomoc i instrukcje jak krok po kroku to wszystko podpiac. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.
Mam problem. Posiadam karte M-Audio Delta 1010 i od kilku dni bezskutecznie usiluje podpiac do niej zewnetrzne procesory (Behringer Ultramizer Pro i Alesis 3630). Podpinam wyjscia karty do wejsc procesora a wyjscia procesora do wejsc karty i jedyne co otrzymuje to nieprzyjemne piszczenie. Bardzo prosze o pomoc i instrukcje jak krok po kroku to wszystko podpiac. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.
Re: M-Audio Delta 1010 - problem
Czy znajdzie sie ktos kto potrafi i zechce mi pomoc?
o ile nie pomliles wyjsc z wejsciami, to sprawdz czy sygnal ci sie nie zapetla...
bo jezeli na wyjscie wypuszczasz wszystko, a pozniej to co uzyskujesz na wejsciu (po efektach) i tak jest jescze raz puszczane na wyjscie no to ci sie wszsytko wzbudza
pozdrawiam
bo jezeli na wyjscie wypuszczasz wszystko, a pozniej to co uzyskujesz na wejsciu (po efektach) i tak jest jescze raz puszczane na wyjscie no to ci sie wszsytko wzbudza
pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
-
- Kontakt:
dodatnie sprzężenie zwrotne ?
zobacz co tam w ustawieniach mixera siedzi.
zobacz co tam w ustawieniach mixera siedzi.
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
...o ile nie pomliles wyjsc z wejsciami, to sprawdz czy sygnal ci sie nie zapetla...
pozdrawiam...
Wydaje mi sie ze sytuacja wyglada dokladnie tak jak napisales. Niestety w dalszym ciagu nie mam pojecia jak mam to wszystko podpiac.
pozdrawiam...
Wydaje mi sie ze sytuacja wyglada dokladnie tak jak napisales. Niestety w dalszym ciagu nie mam pojecia jak mam to wszystko podpiac.
Niestety w dalszym ciagu nie mam pojecia jak mam to wszystko podpiac.
Jaki program?
Jaki program?
...Niestety w dalszym ciagu nie mam pojecia jak mam to wszystko podpiac.
Jaki program?...
Wybacz niestety nie rozumiem o co pytasz
Jaki program?...
Wybacz niestety nie rozumiem o co pytasz
Jaki program?...
Wybacz niestety nie rozumiem o co pytasz ...
Pytam, w jakim programie pracujesz?
Wybacz niestety nie rozumiem o co pytasz ...
Pytam, w jakim programie pracujesz?
Pracuje na programach Sound Forge 6.0 i Acid 4.0
Ma to jakies znaczenie na jakich programach pracuje, kiedy nie wiem jak fizycznie podpiac to wszystko ? :>
Pozdrawiam !
Ma to jakies znaczenie na jakich programach pracuje, kiedy nie wiem jak fizycznie podpiac to wszystko ? :>
Pozdrawiam !
prosto - przedewszystkim przeczytac instrukcje
masz pisk bo sluchasz sygnalu i z programu i z efektu ktory znow wysylany jest do efektu i masz petle - dlatego masz pisk
sygnal wracajacy z efektu nie moze isc znow na efekt!!!
wszystko w instrukcji i zapewne w mikserze karty
masz pisk bo sluchasz sygnalu i z programu i z efektu ktory znow wysylany jest do efektu i masz petle - dlatego masz pisk
sygnal wracajacy z efektu nie moze isc znow na efekt!!!
wszystko w instrukcji i zapewne w mikserze karty