Witam!
Mam zamiar dokupić kartę pamięci do rejestratora i borykam się nad wyborem firmy/modelu. Transer zapisu nie jest duży więc ten dylemat odpada. Zastanawiam się jedynie nad jakością pamięci pod kątem nagrań audio (np.koncert 2h). Co mi doradzicie. GoodRam, Kingston, czy coś innego?
M-Audio Microtrack - jakie karty pamięci?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Re: M-Audio Microtrack - jakie karty pamięci?
Może ktoś poda mi adres forum na którym mógłbym szukać odpowiedzi?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
to nie kaseta magnetofonowa zeby jakosc miala wplyw na zapis......
kup tania markowa i w miare z szybszym zapisem i zdecydowanie szybszym odczytem....przyda sie
kup tania markowa i w miare z szybszym zapisem i zdecydowanie szybszym odczytem....przyda sie
...Witam!
Mam zamiar dokupić kartę pamięci do rejestratora i borykam się nad wyborem firmy/modelu. Transer zapisu nie jest duży więc ten dylemat odpada. Zastanawiam się jedynie nad jakością pamięci pod kątem nagrań audio (np.koncert 2h). Co mi doradzicie. GoodRam, Kingston, czy coś innego?
...
I goodram i kingston bedą dobre. Tu nie ma różnic w jakości. Bierz tańsze.
...
I goodram i kingston bedą dobre. Tu nie ma różnic w jakości. Bierz tańsze.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...