M-Audio Microtrack - jakie karty pamięci?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
joszko
Kontakt:
M-Audio Microtrack - jakie karty pamięci?

Post autor: joszko » wtorek 10 paź 2006, 12:23

Witam!
Mam zamiar dokupić kartę pamięci do rejestratora i borykam się nad wyborem firmy/modelu. Transer zapisu nie jest duży więc ten dylemat odpada. Zastanawiam się jedynie nad jakością pamięci pod kątem nagrań audio (np.koncert 2h). Co mi doradzicie. GoodRam, Kingston, czy coś innego?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.

Awatar użytkownika
joszko
Kontakt:

Re: M-Audio Microtrack - jakie karty pamięci?

Post autor: joszko » czwartek 12 paź 2006, 15:00

Może ktoś poda mi adres forum na którym mógłbym szukać odpowiedzi?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 12 paź 2006, 22:58

to nie kaseta magnetofonowa zeby jakosc miala wplyw na zapis......
kup tania markowa i w miare z szybszym zapisem i zdecydowanie szybszym odczytem....przyda sie

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » czwartek 12 paź 2006, 23:01

...Witam!
Mam zamiar dokupić kartę pamięci do rejestratora i borykam się nad wyborem firmy/modelu. Transer zapisu nie jest duży więc ten dylemat odpada. Zastanawiam się jedynie nad jakością pamięci pod kątem nagrań audio (np.koncert 2h). Co mi doradzicie. GoodRam, Kingston, czy coś innego?
...
I goodram i kingston bedą dobre. Tu nie ma różnic w jakości. Bierz tańsze.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

ODPOWIEDZ