Dzis znalazlem te monitory w mega promocji... az niemozliwe ze przecenili z 1500 Eu na 500 Eu... zreszta sami tu zobaczcie...
Moje pytanie brzmi: Ma ktos te monitory ? Jakie wrazenia ? Czy tez jest to poprostu "niewypał" i stad taki DEAL...
Tannoy Ellipse 8
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Re: Tannoy Ellipse 8
To są jakieś jaja... Te klocki powinny kosztować ok 10k za parkę. Te monitory są naprawdę dobre. Miałem okazję je usłyszeć, ale znam też opinie ludzi, którzy niejedne paczki w sowim życiu mieli i użwają ich obok NS10ek jako głównych. 500€ za sztukę? Man... Ślij maila i daj znać o co tutaj chodzi. Jeśli z nimi wszystko ok to chyba warto odwiedzić przemiłą panią z Kredyt Banku.

...To są jakieś jaja... Te klocki powinny kosztować ok 10k za parkę. Te monitory są naprawdę dobre. Miałem okazję je usłyszeć, ale znam też opinie ludzi, którzy niejedne paczki w sowim życiu mieli i użwają ich obok NS10ek jako głównych. 500€ za sztukę? Man... Ślij maila i daj znać o co tutaj chodzi. Jeśli z nimi wszystko ok to chyba warto odwiedzić przemiłą panią z Kredyt Banku.
...
Kupowałem juz nie raz z tego sklepu... przewaznie jak był wlasnie DEAL... wszystko ok... wiec watpie zeby były to jakies jaja... W poniedzialek tam zadzwonie i zapytam co i jak... nie wiem jedynie od kiedy jest ta promocja i czy beda jeszcze na stanie, mogli juz wykupic te 100 sztuk - jak mowisz ze to taki dobry sprzet.

Kupowałem juz nie raz z tego sklepu... przewaznie jak był wlasnie DEAL... wszystko ok... wiec watpie zeby były to jakies jaja... W poniedzialek tam zadzwonie i zapytam co i jak... nie wiem jedynie od kiedy jest ta promocja i czy beda jeszcze na stanie, mogli juz wykupic te 100 sztuk - jak mowisz ze to taki dobry sprzet.
No i zadzwonilem dzis do Niemiec... w sprawie tej promocji... i okazuje sie ze te 100 sztuk co mieli wystawione juz sprzedali... ale uwaga... mozna skladac zamowienia, za dwa tygodnie bedzie dostawa. To tez zamówiłem
Pytam sie tez.. czy z tymi monitorami jest wszystko ok ? skad taka przecena na 1000 euro za sztuke... odpowiedzieli mi, ze sprowadzaja te klocki setkami i moga pozwolic sobie na taki Deal. Co wiecej dodac... 3 lata gwarancji...
Zadzwonilem tez do polskiego dystybutora Tannoy'a... do Warszawy..chcialem cos wiecej dowiedziec sie o tych monitorach... i okazuje sie ze sprowadzaja tylko na zamówienie, sprzedali pare kompletow... ale jak uslyszalem oficjalna cene na dwie sztuki to spadlem z krzesła 14 tys. zł - he he..

Zadzwonilem tez do polskiego dystybutora Tannoy'a... do Warszawy..chcialem cos wiecej dowiedziec sie o tych monitorach... i okazuje sie ze sprowadzaja tylko na zamówienie, sprzedali pare kompletow... ale jak uslyszalem oficjalna cene na dwie sztuki to spadlem z krzesła 14 tys. zł - he he..
Od godziny jestem szczesliwym posiadaczem Tannoy Ellipse 8... Troche to trwało bo prawie miesiac czekałem od złozenia zamówienia... ale sie opłaciło
W zestawie nie było kabli do podlaczenia oprocz sieciowych...to tez wczesniej zlecilem ich zmontowanie, oczywiscie z klotza na złaczach neutrika... Jeszcze jestem w szoku...kurde jak to brzmi... powala dynamika, oddanie szczegółów...
Tym bardziej cieszy mnie fakt, ze po takiej cenie kupilem to cudo 1000 euro za dwie sztuki... no ale jak ktos czuje sie patryjota to moze zamowic u dystrybutora Tannoya na Polske (Konsbud) za 14 tys...

Tym bardziej cieszy mnie fakt, ze po takiej cenie kupilem to cudo 1000 euro za dwie sztuki... no ale jak ktos czuje sie patryjota to moze zamowic u dystrybutora Tannoya na Polske (Konsbud) za 14 tys...
1000 euro za dwie?
[addsig]
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...1000 euro za dwie?
...
dokladnie 1069 euro za dwie sztuki... bo vat mi zmienili na polski....ale wysylke mialem za darmo...
...
dokladnie 1069 euro za dwie sztuki... bo vat mi zmienili na polski....ale wysylke mialem za darmo...