Jaka jest roznica w komunikacji z komputerem, miedzy portem USB, a FireWire w analogowych mikserach ? Mniej wiecej kumam o co chodzi, ale chce sie upewnic, zanim wybiore co kupic. Jakie macie zdanie na temt USB v FireWire? Dzieki za wypowiedzi !!!
PS: Za wyszukiwarkie dziekuje - czytalem. Bylo o tym, ale nic konkretnego.
Mikser Phonic - USB v FireWire
Re: Mikser Phonic - USB v FireWire
...PS: Za wyszukiwarkie dziekuje - czytalem. Bylo o tym, ale nic konkretnego....
Bo nie umiesz szukać. To zajrzyj jeszcze do Faq-a, to znacznie łatwiejsze.
Bo nie umiesz szukać. To zajrzyj jeszcze do Faq-a, to znacznie łatwiejsze.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......PS: Za wyszukiwarkie dziekuje - czytalem. Bylo o tym, ale nic konkretnego....
Bo nie umiesz szukać. To zajrzyj jeszcze do Faq-a, to znacznie łatwiejsze....
A ty chyba czytac. Wyraznie napisalem ze CZYTAŁEM !!! Wiec jesli zcytalem, to chyba znalazlem!
Bo nie umiesz szukać. To zajrzyj jeszcze do Faq-a, to znacznie łatwiejsze....
A ty chyba czytac. Wyraznie napisalem ze CZYTAŁEM !!! Wiec jesli zcytalem, to chyba znalazlem!
......
Moze bardzie precyzyjnie powiem o co mi dokladnie chodzi, a czego na 100% nie bylo na forum. Wiem ze w wersji z FireWire, sygnal odbierany z kompa przez mikser, jest przenoszony bezposrednio na wyjscia miksera, np. na monitory, i pytanie: czy w opcji z USB rozwiazanie jest takie jak przy FW? Wszycho! Dzieki.
Moze bardzie precyzyjnie powiem o co mi dokladnie chodzi, a czego na 100% nie bylo na forum. Wiem ze w wersji z FireWire, sygnal odbierany z kompa przez mikser, jest przenoszony bezposrednio na wyjscia miksera, np. na monitory, i pytanie: czy w opcji z USB rozwiazanie jest takie jak przy FW? Wszycho! Dzieki.