Soundcraft Compact 4
Witam
Jakiś czas temu na forum pojawiły się głosy o przypadkach uszkodzenia miksera. Wada konstrukcyjna?
Wiedząc o popularności tego sprzętu chciałbym spytać kto z Was miał takie problemy i określić jakie jest prawdopodobieństwo wywalenia kasy w błoto.
pozdrawiam
Jakiś czas temu na forum pojawiły się głosy o przypadkach uszkodzenia miksera. Wada konstrukcyjna?
Wiedząc o popularności tego sprzętu chciałbym spytać kto z Was miał takie problemy i określić jakie jest prawdopodobieństwo wywalenia kasy w błoto.
pozdrawiam
drummer
Re: Soundcraft Compact 4
Na trzy C4, które miałem jeden sie spadaczył ale chłopaki z muzyczny.pl staneli na wysokości zadania i bez gadania wysłali mi nowy.
...Na trzy C4, które miałem jeden sie spadaczył ale chłopaki z muzyczny.pl staneli na wysokości zadania i bez gadania wysłali mi nowy....
Gorzej będzie jak siądzie po upływie 12 miesięcy.
To uszkodzenie to śmierć całkowita, coś z zasilaniem czy coś innego?
To uszkodzenie to śmierć całkowita, coś z zasilaniem czy coś innego?
drummer
......Na trzy C4, które miałem jeden sie spadaczył ale chłopaki z muzyczny.pl staneli na wysokości zadania i bez gadania wysłali mi nowy....
To uszkodzenie to śmierć całkowita, coś z zasilaniem czy coś innego?...
Wskaznik diodowy troche wariował ale mikserek caly czas dzialał nalezycie. O ile sie nie myle to w muzyczny.pl daja na wszystko 24miesiące gwarancji. Mimo tej usterki polecam Ci ten mikser w 100%. Nie ma na rynku miksera w tej klasie równie funkcjonalnego
Wskaznik diodowy troche wariował ale mikserek caly czas dzialał nalezycie. O ile sie nie myle to w muzyczny.pl daja na wszystko 24miesiące gwarancji. Mimo tej usterki polecam Ci ten mikser w 100%. Nie ma na rynku miksera w tej klasie równie funkcjonalnego
.........Na trzy C4, które miałem jeden sie spadaczył ale chłopaki z muzyczny.pl staneli na wysokości zadania i bez gadania wysłali mi nowy....
Wskaznik diodowy troche wariował ale mikserek caly czas dzialał nalezycie. O ile sie nie myle to w muzyczny.pl daja na wszystko 24miesiące gwarancji. Mimo tej usterki polecam Ci ten mikser w 100%. Nie ma na rynku miksera w tej klasie równie funkcjonalnego...
Wiem, przyglądam mu się od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba jego konstrukcja. Szkoda tylko, że na kanałach stereo jest tylko chinch, ale to mi jakoś nie sprawia wielkiej przykrości. Jak brzmi - nie wiem, ale po wielu pozytywnych wypowiedziach myślę, że chcę go mieć.
24 miesiące wyglądają bardziej zachęcająco. Sprawdzę to w najbliższym czasie.
pozdrowienia
pozdrowienia
Wskaznik diodowy troche wariował ale mikserek caly czas dzialał nalezycie. O ile sie nie myle to w muzyczny.pl daja na wszystko 24miesiące gwarancji. Mimo tej usterki polecam Ci ten mikser w 100%. Nie ma na rynku miksera w tej klasie równie funkcjonalnego...
Wiem, przyglądam mu się od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba jego konstrukcja. Szkoda tylko, że na kanałach stereo jest tylko chinch, ale to mi jakoś nie sprawia wielkiej przykrości. Jak brzmi - nie wiem, ale po wielu pozytywnych wypowiedziach myślę, że chcę go mieć.
24 miesiące wyglądają bardziej zachęcająco. Sprawdzę to w najbliższym czasie.
pozdrowienia
pozdrowienia
drummer
Mi też poszedł miernik poziomu. Pewnie padł jakiś scalak. W każdym razie naprawa to mały pikuś. Wada ta obiegła w większości te pierwsze egzemplarze, więc badź spokojny.
Poza tym, po wejściu Polski do UE, gwarancja na każdy sprzęt audio obejmuje 2lata.
Poza tym, po wejściu Polski do UE, gwarancja na każdy sprzęt audio obejmuje 2lata.
W sumie ja też miałem ten sam problem (z diodami) - niestety do tej pory nie udało mi się go rozwiązać, ale jakoś aż tak strasznie mi to nie przeszkadza - mikser działa prawidłowo. Jak na taką cenę jest ok, tym bardziej że ostatnio tańszy :)
IWK.org.pl - Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów
...W sumie ja też miałem ten sam problem (z diodami) - niestety do tej pory nie udało mi się go rozwiązać, ale jakoś aż tak strasznie mi to nie przeszkadza - mikser działa prawidłowo. Jak na taką cenę jest ok, tym bardziej że ostatnio tańszy :)...
Ktos tu kiedys na forum nawijał że to wina zasilacza... moze sprawdzisz na swoim? tam jest chyba zwykły zasilacz, który mozna dostac w kazdym elektroniku
Ktos tu kiedys na forum nawijał że to wina zasilacza... moze sprawdzisz na swoim? tam jest chyba zwykły zasilacz, który mozna dostac w kazdym elektroniku
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Pracuje na tym mikserze od roku. Zadnych problemow. Polecam.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.