AE ONE - AE Evo ONE

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
flove
AE ONE - AE Evo ONE

Post autor: flove » niedziela 05 mar 2006, 14:18

witam,

panowie mam pytanie czy może ktoś z was słyszał kiedyś paczki AE One / AE EVO one ... ( Acoustic Energy ) ... tak na dobrą sparwę jest to sprzęt audiofilski ale z tego co słyszałem wersja AE Onebyła dość często używana jako monitor bliskiego pola w studiach ...szczególnie do miksowania muzyki klasycznej ...

tak więc mam pytanko czy ktoś słyszał te głośniki i co może o nich powiedzieć ...

ps. teoretycznie w tym tygodniu je odsłucham w sklepie ale ciekaw jestem opinii ludzi którzy może mieli już z nimi do czynienia

pozdr.

Awatar użytkownika
flove

Re: AE ONE - AE Evo ONE

Post autor: flove » niedziela 05 mar 2006, 23:56

up up up :> może jednak khe khe khe :>

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » poniedziałek 06 mar 2006, 00:37

Jako wieloletni fan AE miałem kiedyś przyjemność testować u siebie monitorki Aegis One. Bardzo przyjemne i niezwykle detaliczne brzmienie, ale kompletny brak basu.

Awatar użytkownika
flove

Post autor: flove » poniedziałek 06 mar 2006, 09:16

...Jako wieloletni fan AE miałem kiedyś przyjemność testować u siebie monitorki Aegis One. Bardzo przyjemne i niezwykle detaliczne brzmienie, ale kompletny brak basu....

no właśnie tego się w nich obawiałem ... :( dzięki inna odpowiedź nie ejstm mi już potrzebna ;) ! może w najbliższych dniach przesłucham je na żywo ...

pozdr!

ODPOWIEDZ