Eventy 20/20 v2 - pasywne

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
flove
Eventy 20/20 v2 - pasywne

Post autor: flove » środa 01 mar 2006, 16:15

panowie ... miał ktoś z was może do czynienia z tymi monitorami ? ( głównie chodzi o wersję pasywną ). czy ktoś miał możliwość przesłuchania tych sztuń i jak z wrażeniami ?? ( chodzi mi głównie o dół ) ... a jesli nie to może ktoś wie gdzie w warszawie mogę przesłuchać te paczki :) ?? niestety ja nie mogę nigdzie znaleźć sklepu w którym mógłbym je zastać :/ ...

Pozdr!

Awatar użytkownika
Master

Re: Eventy 20/20 v2 - pasywne

Post autor: Master » środa 01 mar 2006, 17:50

...

panowie ... miał ktoś z was może do czynienia z tymi monitorami ? ( głównie chodzi o wersję pasywną ). czy ktoś miał możliwość przesłuchania tych sztuń i jak z wrażeniami ? ( chodzi mi głównie o dół ) ... a jesli nie to może ktoś wie gdzie w warszawie mogę przesłuchać te paczki :) ? niestety ja nie mogę nigdzie znaleźć sklepu w którym mógłbym je zastać :/ ...

Pozdr!

...

Tak , miałem je przez jakis czas, polecam, moim zdamiem... skromnym zreszta lepiej graja niz nowe Aktywne wersje EVENT-ow Audiostacja, ta firma zajmuje sie EVENTAMI, kiedys nazywali sie MONO u nich mozna było posłuchac, ale mieli srednio fajne warunki wiec wypozyczali za kaucja

Awatar użytkownika
flove

Re: Eventy 20/20 v2 - pasywne

Post autor: flove » środa 01 mar 2006, 18:13

Tak , miałem je przez jakis czas, polecam, moim zdamiem... skromnym zreszta lepiej graja niz nowe Aktywne wersje EVENT-ow Audiostacja, ta firma zajmuje sie EVENTAMI, kiedys nazywali sie MONO u nich mozna było posłuchac, ale mieli srednio fajne warunki wiec wypozyczali za kaucja ...

ooo ... spox ! dzięki - skontaktuję się z nimi :) a propo jeszcze miałeś możliwość porównani ich z TR6 / TR8 / TR8Xl ?? bo ja słyszałem "przelotnie" jedynie TR6 i jakoś nie wzbudziły u mnie entuzjazmu :/ ...

ODPOWIEDZ