Delta 192 - problem z instalacją

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
abproject
Delta 192 - problem z instalacją

Post autor: abproject » niedziela 15 sty 2006, 17:15

Witam.

Mam problem z tą kartą podczas instalacji... pod koniec wyskakuje taki komunikat..." Instalowane oprogramowanie nie przeszło testów zgodnosci z systemem Windows XP umozliwiających uzyskanie logo Windows" i instalacja zostaje przerwana...

Co robić ? próbowałem juz zainstalować najnowsze sterowniki z netu i ciagle nie moge zainstalować tej karty... HELP
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

bobikop

Re: Delta 192 - problem z instalacją

Post autor: bobikop » niedziela 15 sty 2006, 23:03

...Witam.

Mam problem z tą kartą podczas instalacji... pod koniec wyskakuje taki komunikat..." Instalowane oprogramowanie nie przeszło testów zgodnosci z systemem Windows XP umozliwiających uzyskanie logo Windows" i instalacja zostaje przerwana...

Co robić ? próbowałem juz zainstalować najnowsze sterowniki z netu i ciagle nie moge zainstalować tej karty... HELP ...

Witaj

Miałem także ten problem. Zrobiłem tak:

1 - uruchomiłem kompa w tzw. trybie awaryjnym (po uprzednim wyinstalowaniu sterowników poprzednio używanych)

2 - Uruchomiłem autoinstalację sterowników z płyty (wystarczy włożyć płytę)

3 - pojawił się taki właśnie komunikat. Pod nim są opcje. Kliknąłem "instaluj mimo to" (czy coś w tym guście) i sterowniki zainstalowały się choć nie dokładnie tak, jak chciałem. np ikona skrótu do M-AUDIO pojawiła się tylko w "Panelu sterowania", ale ją poprostu przeniosłem na pulpit.

Całe AUDIO działa, spróbuj...

Pozdro...

Bobik
Bawię się robieniem muzyczki dla własnych potrzeb i spokojnie czekam na emeryturę...
\

abproject

Re: Delta 192 - problem z instalacją

Post autor: abproject » poniedziałek 16 sty 2006, 12:55

...

Tryb awaryjny... he he nie wpadł bym na to... Karta sie zainstalowała i wszystko działa...

Dzieki wielkie.

Pozdr.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

ODPOWIEDZ