czesc, mam problem ze swoim waveterminalem. pojawił mi się, gdy po formacie podłączyłem odsluchy Behringer Truth B2030A. Przez nie wszystko slysze co sie dzieje w moim kompie. Slysze takie komputerowe dźwięki jak ruszam mysza, jak minimalizuje okna, jak dysk 'coś mieli" czy nawet podczas kopiowania plików. Nie mialem tego problemu jak podlaczone mialem stare 100 od wieży technicsa. Zaraz po formacie probowalem tez zainstalowac nowe sterowniki sciagajac je ze strony Esi, lecz niestety nie pomoglo. Teraz mam dalej te oryginalen od karty i dalej lipa. Nie wiem jak sie z tym uporac i nie ukrywam ze mnie to wnerwia. Wewnątrz komputera odsunąlem kable od karty od reszty sprzetu bo myslalem, ze to coś kablami idzie. Niestety dalej mam to samo. Ciagle slysze jakies szmery i te dziwne komputerowe odglosy. Aaaa i jeszcze jedno, w głownym mixerze windowsowskim nie mogę wyłączyć mikrofonu w line in i nic nie moge tam zrobic. Moze w tym jest problem? Jesli wiedzie mniej wiecej co sie tam dzieje, to napiszcie.
dziekuje i pozdrawiam
Waveterminal 192M - problem?
Re: Waveterminal 192M - problem?
asio dzieciaku.....czas zainteresowac sie tym co montujesz i jak to montujesz....
-
Re: Waveterminal 192M - problem?
...asio dzieciaku.....czas zainteresowac sie tym co montujesz i jak to montujesz.......
no dziękuje bardzo za pomoc! wybaczy mi Pan ale nie każdy zna się tym sprzęcie i w ogole na tych różnych pierdółkach. myśle, że takie forum jest po to by pomóc w rozwiązaniu problemu, a nie "rumakowaniu" i wymądrzaniu się! tak więc jeśli ktoś mógłby mi wytłumaczyć i pomóc z góry dziękuje. można też na majla jakby co: metrockz@tlen.pl
dziekuje i pozdro
no dziękuje bardzo za pomoc! wybaczy mi Pan ale nie każdy zna się tym sprzęcie i w ogole na tych różnych pierdółkach. myśle, że takie forum jest po to by pomóc w rozwiązaniu problemu, a nie "rumakowaniu" i wymądrzaniu się! tak więc jeśli ktoś mógłby mi wytłumaczyć i pomóc z góry dziękuje. można też na majla jakby co: metrockz@tlen.pl
dziekuje i pozdro